اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

روند مثبت به بورس برگشت؟

بازار سهام روند متعادلی را در هفته چهارم فروردین پشت سر گذاشت و تعدادی از نمادهای شاخص‌ساز در روند معاملات این هفته با افزایش تقاضا همراه بودند. این روند مثبت در ثبت تقاضا ادامه دارد؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 14
کد خبر: ۸۳۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر  بازار در جریان معاملات این هفته حرکت نوسانی را ثبت کرد. بعد از چند روز حرکت نزولی، در روز سه‌شنبه با یک روند صعودی، ۱۸ هزار واحد رشد کرد.

کارشناسان بازار سرمایه معتقدند سیگنال‌های جدی برای مثبت شدن بازار وجود ندارد. این حرکت مثبت شاخص با توجه به خبر تزریق نقدینگی بود و باید دید این روند ادامه دارد یا خیر؟

مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز درباره روند بورس در هفته چهارم فروردین اظهار کرد: بازار در شرایطی قرار گرفته است که قیمت‌ها در کف قیمتی قرار دارد. می‌توان گفت بازار کف قیمت بعضی از نمادها را شناخته و به آن‌ها واکنش‌ نشان می‌دهد.

این کارشناس بازار سرمایه درباره خبر تزریق نقدینگی به بازار توضیح داد: هنوز این خبر عملیاتی نشده است اما تا حدودی تاثیرات نسبی خود را در روند معاملات گذاشته است.

رضایتی در ادامه گفت: ۲۴ هزار میلیارد تومان، مبلغ قابل توجهی برای بازار است اما باید دید با عملیاتی شدن این فرآیند تزریق، بازار چه واکنشی نشان می‌دهد و منابع قابل جذب برای صندوق‌ها کدامند. اگر این تزریق انجام شود، شاخص حرکت صعودی خوبی دارد.

او درباره روند حمایت حقوقی‌ها توضیح داد: سیگنال مثبت و عمیقی برای حرکت حقوقی‌ها دیده نمی‌شود. اما در حالت کلی در معاملات دو روز گذشته عملکرد نسبتا مثبتی را برای عرضه و تقاضا در نمادهای شاخص‌ساز ثبت کردند.

این کارشناس بازار سرمایه معتقد است در حالت کلی در خرید و فروش سهم‌ها تغییر زیادی رخ نداده است زیرا همچنان تعداد زیادی از نمادها در صف فروش قفل هستند.

مهدی رضایتی درباره آینده بازار اظهار کرد: با توجه به روند معاملات این هفته، به آینده بازار خوش‌بین هستم. اما باید توجه به نیاز به اصلاح تعداد زیادی از نمادهای بزرگ و کوچک، انتظار می‌رود بازار در کانال یک میلیون و ۲۳۰ حمایت‌‌های بیش‌تری را از نمادها انجام دهد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار