المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

موشکباران مقر الحشدالشعبی در شمال عراق+ عکس

موشکباران مقر الحشدالشعبی در شمال عراق+ عکس منابع عراقی گزارش دادند که یک مقر الحشدالشعبی در شمال عراق با یک موشک هدایت‌شونده هدف قرار گرفته و یکی از نیروهای الحشد در پی این تعرض مجروح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۱۴

به گزارش اندیشه معاصر؛ منابع محلی عراقی امروز (پنجشنبه)، از حمله موشکی به مقر الحشدالشعبی در شهر موصل خبر دادند.

 

طبق گزارش کانال تلگرامی «صابرین نیوز» ساعت ۵ به وقت محلی، مقر تیپ ۳۰ نیروهای الحشدالشعبی در شهر موصل مرکز استان نیوا (شمال عراق) هدف حمله قرار گرفته است.

 

 

شبکه عراقی «العهد» نیز ضمن تأیید این خبر، به نقل از برخی منابع در این خصوص گزارش داد که «شبه‌نظامیان پیشمرگه به نیروهای الحشدالشعبی در منطقه باصخره در ناحیه برطله تعرض کرده‌اند که در پی این اقدام، یک رزمنده مجروح شده است».

 

 

منابع یادشده همچنین به العهد گزارش دادند که مقر تیپ ۳۰ الحشدالشعبی با یک موشک هدایت‌شونده هدف قرار گرفته است.

 

وبگاه خبری «شفق نیوز»‌ نیز این حمله را تأیید کرد و به نقل از یک منبع امنیتی در این خصوص نوشت که یک مقر الحشدالشعبی در نزدیکی روستای باصخره مستقیما با یک موشک هدف قرار گرفته و یکی از نیروهای تیپ ۳۰ مجروح شده است.

 

سازمان الحشدالشعبی عراق هنوز بیانیه‌ای در ارتباط با این حمله صادر نکرده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار