اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

النجباء: تداوم حضور نظامی آمریکا، بزرگترین خطر برای عراق است

النجباء: تداوم حضور نظامی آمریکا، بزرگترین خطر برای عراق است سخنگوی مقاومت اسلامی «النجباء» با بیان اینکه آمریکا، ساختار اجتماعی عراق را هدف قرار داده است، تأکید کرد، سفارت واشنگتن، عامل گسترش فساد و نابودی عراق است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «نصر الشمری» سخنگوی مقاومت اسلامی «النجباء» بر پایان اشغالگری نظامیان تروریست آمریکایی در خاک عراق تأکید کرد.

مرکز ارتباطات و امور رسانه‌ای نُجَباء به نقل از الشمری گزارش داد، شناسایی و نحوه برخورد با خطر، وظیفه مردم عراق است که در تظاهرات میلیونی خود، پایان اشغالگری جنایتکارانه آمریکا را خواستار شدند.

وی خطاب به مسئولان آمریکا گفت که مردم عراق خواستار «پایان دخالت مرکز جاسوسی شما در بغداد هستند که آن را سفارت می‌نامید».

الشمری با بیان اینکه آمریکا هیچ توجهی به اراده ملت عراق ندارد، ادامه داد: «شما امروز با اراده میلیون‌ها عراقی و مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج شما، مخالفت کردید و در زمین و هوا، حاکمیت عراق را نقض می‌کنید».

سخنگوی النجباء تداوم حضور نظامی آمریکا را بزرگترین خطری دانست که حال حاضر و آینده عراق را تهدید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آمریکا، ساختار اجتماعی عراق را هدف قرار داده است، خاطر نشان کرد، سفارت واشنگتن، عامل گسترش فساد و نابودی عراق است و تأثیر منفی بر سیاست و اقتصاد این کشور دارد.

الشمری در پایان خطاب به آمریکایی‌ها گفت: «فقط از کشور ما خارج شوید. ما خوب خواهیم بود»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار