محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

طرح دو فوریتی مجلس برای تاخیر در زمان برگزاری کنکور ارشد ۹۸

سلیمی گفت: برای به تعویق افتادن زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، مجلس شورای اسلامی طرح دو فوریتی را در دستور کار خود قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 13
کد خبر: ۸۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ،علیرضا سلیمی عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، درباره مفاد جلسه امروز وزیر علوم و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: ظهر امروز منصور غلامی وزیر علوم برای ارائه گزارش عملکرد این وزارتخانه در کمیسیون حاضر شد.

 

وی ادامه داد: در این جلسه اقدامات سال گذشته وزارت علوم و دانشگاه‌های کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع امروز بحث درباره زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد بود، گفت: با توجه به سیلی که در کشور به وقوع پیوسته است و از آنجایی که داوطلبان مناطق سیل زده آمادگی لازم برای کنکور دادن را ندارند از غلامی درخواست شد تا زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد به تعویق بیافتد.

 

سلیمی ادامه داد: مجلس برای زمان برگزاری کنکور و به تعویق افتادن آن طرح دو فوریتی را در دستور کار خود قرار داده است و قرار شد وزیر علوم موضوع به تعویق افتادن زمان برگزاری کنکور را در شورای سنجش و پذیرش مطرح کند.

 

وی یادآوری کرد: همچنین مطالبات مجلس درباره مباحث آموزشی پژوهشی، فرهنگی و بحث های فناورانه دانشگاه‌های کشور جزو دستور کار امروز جلسه بود.

سلیمی درباره سهمیه‌هایی که به داوطلبان مناطق سیل زده اختصاص پیدا می‌کند، گفت: به دلیل شرایط بد مناطق سیل زده قرار بر این شد تا سهمیه داوطلبان این مناطق بیشتر و بهتر شود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار