وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده در گناوه

آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده در گناوه رییس سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت مناطق متاثر از زلزله در گناوه را تشریح و اعلام کرد که جبران خسارات پس از ارزیابی میزان آسیب‌ها آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 18
کد خبر: ۸۴۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر اسماعیل نجار دراین باره گفت: پس از وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری در گناوه، دستگاه‌های امدادی و خدماتی از سوی مدیریت بحران به حالت آماده باش درآمد. در نهایت نیز با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که خوشبختانه این زلزله مورد فوتی نداشته و مصدومان آن نیز به اندازه انگشتان یک دست گزارش شده که تمامی آنها به شکل سرپایی خدمات درمانی را دریافت کردند.

نجار با بیان اینکه عمده خسارات ناشی از این زلزله به روستاهای بخش مرکزی گناوه وارد شد، تصریح کرد: این خسارات در حد تخریب و ترک خوردگی دیوار برخی ساختمان‌ها بود.

وی درباره احساس شدن این زلزله در شهرهایی مانند شیراز نیز گفت: مردم عزیز چه در شیراز و چه در بوشهر و دیگر شهرها نگران نباشند. البته همواره باید دربرابر وقوع زلزله آمادگی داشته باشیم؛ اما این آمادگی به معنای نگرانی و ترس نیست. به ویژه آنکه با توجه به پس لرزه‌های رخ داده به احتمال زیاد زلزله اصلی همان زلزله ۵.۹ ریشتری بوده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه وزیر کشور پیگیر آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده بوده است، گفت: با تاکید وزیر کشور بنا شد تا در صورت نیاز شهروندان کمک‌های لازم اهم از اسکان اضطراری و توزیع بسته‌های غذایی و ... انجام شود.

نجار درباره جبران خسارات نیز به ایسنا تصریح کرد: پس از پایان ارزیابی‌ها از میزان آسیب وارده، روند بازسازی‌ها و جبران خسارات آغاز خواهد شد که جزئیات آن اعلام می‌شود.

وی درباره آماده باش دستگاه های امدادی و استان های معین نیز اظهارکرد: با توجه به ارزیابی های اولیه نیازی به ورود استان های معین و ... وجود ندارد. اما دستگاه های امدادی باید آمادگی کامل داشته باشند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار