مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

اعلام آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرها / سفر نروید

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در مجموع ۳۱ شهر نارنجی و حدود ۸ تا ۹ شهر قرمز در خوزستان داریم، گفت: به جز ارومیه( نارنجی) اهواز ( قرمز)، تمام مراکز استان ها در وضعیت زرد هستند اما تاکید می‌کنیم با توجه به گردش ویروس جهش یافته انگلیسی در ۲۹ استان کشور، مردم از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند چراکه سفرها می تواند به شدت جامعه را درگیر کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  دکتر علیرضا رئیسی در مراسم کرونا روایت که از سوی سازمان نظام پزشکی برگزار شد، ضمن تبریک سال جدید گفت: در تعطیلات عید سال گذشته و به دلیل بحران کرونا مردم رعایت کردند و سفر نرفتند. سال قبل از کرونا هم ۲۵ استان کشور درگیر سیل بود و باز هم مردم سفر نرفتند. امسال سومین سالی است که توصیه می کنیم مردم سفر نروند.

 

وی به بحث تاب آوری جامعه اشاره کرد و گفت: البته نباید فراموش کنیم که تاب آوری نظام سلامت هم پایین آمده است. پرستاران کادر بهداشت و درمان واقعاً خسته شده اند. مردم از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند. هرچند که به جز خوزستان می‌توان گفت که وضعیت فعلی کشور پایدار است و به جز وضعیت خوزستان، بقیه مراکز کشور وضعیت خوب است.

 

رئیسی افرود: به جز ۸- ۹ شهر از خوزستان که وضعیت قرمز دارند همچنین گچساران در کهگیلویه و بویراحمد، دیگر شهر قرمزی در کشور نداریم و بابت آن خوشحالیم اما در عین حال نگرانی‌هایی نیز داریم.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ادامه گفت: در مجموع ۳۱ شهر نارنجی در کشور داریم و تنها مرکز استانی که نارنجی است، ارومیه است. اهواز در خوزستان قرمز است بنابراین سایرمراکز استانها زرد هستند و این به معنای آن است که مردم برای سفر همه جا می توانند بروند اما خواهش‌مان آن است که نروند و سفر نکنند.

 

وی تاکید کرد: باز هم می‌گویم که وضعیت کشور فعلاً خوب است اما مولفه مهم ویروس جهش یافته انگلیسی است که در ۲۹ استان کشور در حال گردش است. این ویروس مهاجم تر است و مرگ و مرگ و میر بیشتری دارد که می‌تواند به شدت جامعه را درگیر کند.

 

رئیسی ادامه داد: در حال حاضر سوش غالب کرونا در کشور ویروس ووهان است چراکه کنترل شدیدی در کشور صورت گرفته است اما ۶۲ درصد سوش غالب در خوزستان مربوط به ویروس جهش یافته انگلیسی است بنابراین درهم آمیختگی جمعیت در جریان سفرهای نوروزی می‌تواند شرایط را غیرقابل کنترل کند.

 

وی اضافه کرد: درست است که تاب آوری مردم پایین آمده است اما تاب‌آوری حوزه سلامت هم کاهش یافته است، هرچند که پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان همیشه در صحنه هستند و این خستگی را از زبان آن ها نمی شنویم اما مجددا می‌گویم که تاب آوری نظام سلامت پایین آمده است و کادر بهداشت و درمان خسته هستند. این موضوع را جدی بگیریم.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: ویروس جهش یافته انگلیسی به مراتب خطرناکتر از ویروس ووهان است همچنین ویروس جهش یافته برزیلی به مراتب خطرناک تر از نوع انگلیسی است. در همین راستا ۳۲ پرواز از ۳۲ کشور به داخل کشور را ممنوع کردیم. پروازها از عراق را تعلیق کردیم چرا که کشور عراق درگیر سوش جهش یافته انگلیسی است و مرزهای غربی کشور رصد می شوند.

 

وی ادامه داد: وعده کرده بودیم که ۲۵ اسفندماه لیست نهایی شهرها را اعلام کنیم. تا یک ساعت دیگر لیست نهایی رنگ بندی شهرها اعلام می شود. خیلی از شهرهای ما رنگشان زرد است و به معنای آن است که مردم اگر بخواهند می توانند به آنها سفر کنند و کسی نمی تواند جلوی آنها را بگیرد اما از ابتدای شیوع کرونا بارها گفته‌ایم که ترددها باعث انتشار ویروس می شود.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: کشور ما پهناور است و قومیت های مختلف و ژن های مختلفی دارد. گردش ویروس در قومیت های مختلف می تواند باعث جهش شود. براین اساس در خود کشور ما نیز می‌تواند جهش ویروس جدید صورت گیرد که می‌تواند خطرناک باشد.

 

وی با بیان اینکه جامعه پزشکی در بحران کرونا واقعاً گل کاشتند، افزود: بیشترین اتحاد را زمانی که بحران ایجاد می‌شود در جامعه پزشکی می‌بینیم. زمان جنگ، سیل، زلزله، کرونا و غیره جامعه پزشکی یک صدا و محکم بوده‌اند و از بزرگان جامعه پزشکی نیز تشکر می کنم که حمایت کردند.

 

رئیسی اضافه کرد: راه طولانی در پیش داریم. پیش‌بینی ما این است که میزان واکسیناسیون از تیرماه به بعد با حجم بیشتری از واکسن که به دستمان برسد، بالاتر خواهد رفت و تا آذر ۱۴۰۰ گروه هدف را واکسینه خواهیم کرد. برای جامعه پزشکی هم بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا نیمه فروردین ۳۵۰ هزار نفر واکسینه می‌شوند. این واکسن‌ها توزیع شده است و درخواست داریم که جامعه پزشکی در واکسیناسیون مشارکت کنند.

 

وی در ادامه گفت: مطمئن باشید که سال آینده کرونا را از پا در خواهیم آورد.
منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار