۱۰ میلیون دانش آموز سیمکارت ویژه می‌گیرند/ کدام دانش آموزان مردود می‌شوند؟+ جزئیات-راهبرد معاصر
تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری

۱۰ میلیون دانش آموز سیمکارت ویژه می‌گیرند/ کدام دانش آموزان مردود می‌شوند؟+ جزئیات

معاون وزیر آموزش و پرورش: دانش آموزانی که به دلایل غیرموجه در کلاس‌های حضوری و یا مجازی مدارس حاضر نشده اند، مردود شناخته می‌شوند و پایه تحصیلی را باید دوباره بگذرانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای سید جواد حسینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: شرط حضور دانش آموزان در کلاس‌های مجازی همانند کلاس‌های حضوری است و در صورتی که دانش آموزی غیبت غیرموجه داشته باشد از ورود به پایه بالاتر محروم خواهد شد.

 

وی از شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و افزود: مدیران و معلمان مدارس موظفند این دانش آموزان را شناسایی و راهکار‌های بازگشت به تحصیل را برای آن‌ها فراهم کنند.


آقای حسینی از اختصاص ۱۰ میلیون سیمکارت ویژه برای دانش آموزان خبر داد و افزود: این سیمکارت‌ها فقط قابلیت استفاده آموزشی دارند و با هماهنگی که با وزارت ارتباطات انجام شده، این سیمکارت‌ها و اینترنت آن‌ها برای دانش آموزان رایگان است.
وی با اشاره به اینکه هدف استفاده از این سیمکارت ها، ایجاد اینترنت پاک برای دانش آموزان است تاکید کرد: دانش آموزان استفاده کننده از این سیمکارت‌ها تنها می‌توانند به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند و از شبکه آموزشی شاد برای آموزش مجازی استفاده کنند.


معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: هم اکنون فقط ۱۱ درصد دانش آموزان تلفن همراه اختصاصی دارند و بقیه از تلفن‌های همراه پدر یا مادر برای شرکت در کلاس‌های مجازی استفاده می‌کنند.


حسینی خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان از طریق شبکه شاد آموزش مجازی را دنبال کردند و ۳۰ درصد دانش آموزان یعنی حدود سه میلیون دانش آموز از آموزش مجازی بی بهره ماندند.


وی افزود: ۷۰۰ هزار نفر از این دانش آموزان در مناطقی هستند که پوشش شبکه ملی ارتباطات وجود ندارد و دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر نیز از وسایل ارتباطی هوشمند بی بهره اند.


آقای حسینی تصریح کرد: با اعتبارات آموزش و پرورش و سایر نهاد‌های دولتی و ۲۵ تشکل مردم نهاد تاکنون بیش از ۲۶۱ هزار تبلت و تلفن همراه در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.


معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: با تفاهم نامه‌ای که با سازمان‌ها و نهاد‌های مردمی منعقد کرده ایم امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار تبلت در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.


وی گفت: کارخانجات تولید تبلت سالانه فقط امکان تولید ۶۰ هزار تبلت را دارند و با هماهنگی‌های بوجود آمده تا یک ماه آینده خط تولید تبلت ویژه دانش آموزان در شرکت صنایع آموزشی ایران راه اندازی خواهد شد.


حسینی افزود: در بودجه ۱۴۰۰ آموزش و پرورش نیز ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید تبلت دانش آموزی در نظر گرفته شده است./صدا و سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار