تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

افزایش اعتبارات تسهیلات قرض الحسنه به کانون بازنشستگان تامین اجتماعی

لله گانی درباره افزایش اعتبارات تسهیلات قرض الحسنه به کانون بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و پرداخت غیر حضوری آن توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار کرد: تفاهم نامه‌ای که سال گذشته بین بانک رفاه و کانون بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی بود، اعتبار پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از ۲۳۰ میلیارد تومان به دو هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

وی ادامه داد: تلاش بر این بود که این تسهیلات به صورت غیر حضوری انجام شود و موفق شدیم به ۳۳۰ هزار نفر از بازنشستگان عزیز در ماه‌های دی، بهمن و اسفند پرداخت کنیم تا هیچ گونه مراجعه‌ای به بانک یا تامین اجتماعی برای دریافت حضور ی تسهیلات نداشته باشیم. این اقدام اولین کار برای تسهیلات قرض الحسنه غیر حضوری بود که برای اولین بار به این حجم انجام شد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران افزود: سال جدید هم این تفاهم نامه ادامه دارد. در سال گذشته سعی کردیم پرداخت‌های مابه تفاوت همسان سازی حقوق بازنشتگان در شب عید را یک روز مانده به پایان سال برای تمام بازنشستگان مبلغ آن ۴ هزار میلیارد تومان واریز شد. تاکید ما در سال جدید مسکن بازنشستگان است و تلاش کردیم این سهمیه به بازنشستگان تعلق گیرد و اقداماتی در این زمینه  انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال جدید، حمایت از مراکز تولیدی در جهت تقویت فروش را در نظر داریم. ما بازنشستگان را ترغیب می‌کنیم تا با استفاده از کارت اعتباری و از طریق باشگاه خرید سازمان تامین اجتماعی نسبت به خرید کالای ایرانی اقدام کنند. با وجود حدود ۴ میلیون نفر بازنشسته تامین اجتماعی، قطعا تولید می تواند رونق یابد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۰
0
0
پول بابت همسان سازی را میخواهید وام بدهید. در واقع سرمایه گذاری کردید برای حقوقهای نجومی خودتان.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار