تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان شناسایی باند ۵ نفره کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی افشاگری استاندار تهران درباره صدور پروانه‌های محرمانه در حریم پایتخت شرط جدید معافیت از سربازی اعلام شد ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تمدید شد+ جزئیات جزئیات آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ قوه قضاییه: شایعات پیرامون برخی مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات کذب است؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم دستگیری مرد آبادانی که فیلم کتک زدن پدرش در فضای مجازی وایرال شد+ عکس جزئیات معافیت سربازی در قانون جوانی جمعیت/ چه کسانی مشمول هستند؟ تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟
زالی:

ادامه روند افزایشی کرونا در تهران تا هفته آینده

فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در استان تهران با اشاره به روند افزایشی بیماری در استان، گفت: در انتظار برای رسیدن به یک کفه هستیم تا آن وقت بتوانیم منتظر باشیم بین ۵ تا ۷ روز بعد امواج سهمگین بیماری کاهش یابد، بنابراین پیش بینی می‌کنم تا پایان هفته آینده همین الگو را در تهران شاهد باشیم‌.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر دکتر علیرضا زالی با اشاره به افتتاح ۱۰ پروژه درمانی در بیمارستان مسیح دانشوری، گفت: به دلیل اینکه بیماری کرونا بحث اصلی این روزهای جامعه است عمده پروژه‌هایی که امروز افتتاح شد در رابطه با کرونا است که یکی از آنها پروژه ۲۱ تختی است که به عنوان مگا ICU از فردا در مدار ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کرونا قرار خواهد گرفت.

وی افزود: همچنین بخش ۴۰ تخته‌ای نیز برای پذیرش بیماران سرپایی به عنوان بحش موقت سرپایی در نظر گرفته شده است. راه اندازی یکی از اولین و پیشرفته‌ترین‌ سی‌تی اسکن‌ها با موبایل با حداقل امکانات زیرساختی در بخش تصویر برداری ارائه خدمت خواهد کرد. از طرفی ۳ بخش از بیمارستان مورد بازسازی قرار گرفت و برای اینکه بیمارستان مسیح دانشوری بتواند بار بیشتری از بیماران را پذیرش کند نیاز است تا زیرساخت‌هایش تغییر کند که خوشبختانه با همکاری اساتید این اتفاق خواهد افتاد البته در استان تهران در روزهای اخیر چنین الگویی شاهد بودیم اما امیدواریم با افزایش بازتوزیع تخت‌های مکفی میزبان مبتلایان کرونا باشیم.
 
زالی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته از نظر تعداد کلی بیماران بستری ۸۵۵۰ بیمار داشتیم که ۲۱۰۰ نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و تعداد موارد جدید بستری در استان در ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر هزار و  ۱۵۰ نفر بود که ۱۹۷ نفر آنها در بخش مراقبت ویژه بستری شدند.

وی با بیان اینکه فرایند ترخیص بیماران درطول هفته گذشته شتاب گرفته است، اظهار کرد: حدود ۱۲۰۰ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان‌ها ترخیص شدند اما لازم است بین ترخیص و میزان ورودی جدید به بیمارستان تعادل ایجاد شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان، گفت: در بخش مراجعین سرپایی بخش‌های بهداشتی درمانی هنوز عدد بالا است و بالغ بر ۱۶ هزار و ۹۰۰ مراجع صرفا به بخش‌های دولنی داشتیم و تا زمانی که مراجعین سرپایی ما به کفه نرسد باید انتظار داشته باشیم که بار بستری بیمارستان‌ها روبه افزایش باشد. در انتظار برای رسیدن به یک کفه هستیم تا آن وقت بتوانیم منتظر باشیم بین ۵ تا ۷ روز بعد امواج سهمگین بیماری کاهش یابد بنابراین پیش بینی می‌کنم تا پایان هفته آینده همین الگو را در تهران شاهد باشیم‌./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار