عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

جهانگیری: دولت با تمام توان به دنبال جبران خسارت وارده به مردم در مناطق سیل زده است

معاون اول رئیس جمهور در جلسه نحوه تأمین مالی جبران خسارت های ناشی از سیل در استانهای سیل زده گفت: امروز مهمترین مسئله کشور مقابله با بحران سیل و جبران خسارات ناشی از آن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 13
کد خبر: ۸۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر ، اسحاق جهانگیری صبح امروز(شنبه) در جلسه نحوه تأمین مالی جبران خسارت های ناشی از سیل در استانهای سیل زده، گفت: اولویت اصلی دولت از ابتدای شروع بحران سیل، حفظ جان مردم بوده و در این مسیر از تمام ظرفیت ها و توانمندی ها به منظور کاهش خسارات جانی و مالی استفاده کرده است.

 

وی بی سابقه بودن میزان بارش ها و نزولات جوی و خسارات فراوان ناشی از سیلاب ها بویژه در استانهای گلستان، لرستان و خوزستان را یادآور شد و با اشاره به نامه اخیر مقام معظم رهبری در پاسخ به درخواست رئیس جمهور برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای جبران خسارات سیل و بازسازی مناطق سیل زده و تأکید رهبری بر ضرورت استفاده حداکثری از تمامی ظرفیت های قانونی، مالی و بودجه ای کشور برای جبران خسارات سیل، گفت: مقام معظم رهبری که از ابتدای وقوع بحران سیل دغدغه کمک رسانی و امداد به مردم سیل زده را داشته اند، تاکید کرده اند که اولویت دولت در وهله نخست باید استفاده حداکثری از تمامی ظرفیت های قانونی، مالی و بودجه ای کشور برای جبران خسارات سیل باشد و در صورت ضرورت با برداشت از صندوق توسعه ملی نیز موافقت کرده اند.


جهانگیری تأکید کرد: همه دستگاه ها و نهادهایی که در امر کمک رسانی و امداد پای کار بوده اند باید همچنان با حضور مستمر و تلاش بی وقفه و همه جانبه، تمام همت و عزم خود را برای یاری رساندن به مردم و جبران خسارات و نیز بازسازی مناطق سیل زده بکار گیرند.


معاون اول رئیس جمهور با تشکر از مردم، دستگاه ها و نهادهای عمومی و نیز نیروهای مسلح که به طور شبانه روزی برای مقابله با بحران سیل در میدان حضور داشته اند، تصریح کرد: اگر سیل پیامدهای تلخی به همراه داشت اما در کنار این تلخی ها و سختی ها، همدلی، انسجام و وحدت مردم و دستگاه ها نمایش و پیام خوبی از اتحاد ملت ایران در برابر مشکلات به دنیا مخابره کرد.
جهانگیری با اشاره به انتصاب وزیر کشور بعنوان فرماندهی واحد ستاد مدیریت بحران سیل از سوی رئیس جمهور گفت: همه دستگاه های کشور موظفند با برآورد دقیق خسارات ناشی از سیل، برنامه های شفاف و زمان بندی شده خود را در زمینه نحوه جبران خسارات و نیز اصلاح و بازسازی واحدهای مسکونی، زیرساخت ها و احیای بخش های مختلف اقتصادی به ویژه بخش کشاورزی در مناطق سیل زده که به تایید ستاد مدیریت بحران سیل رسیده باشد، تا سه شنبه همین هفته نهایی و ارائه کنند.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین خسارات به بخش کشاورزی وارد شده است، وزارت جهاد کشاورزی هر چه سریعتر ضمن برآورد دقیق خسارات سیل به این بخش، برنامه مدون و زمان بندی شده ای برای جبران خسارات کشاورزان مناطق سیل زده تدوین و به ستاد مدیریت بحران سیل ارائه کند.


معاون اول رئیس جمهور همچنین ضمن اشاره به تجربه موفق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در بازسازی واحدهای مسکونی مناطق زلزله زده و سیل زده کشور، تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز با توجه به خسارات زیادی که به واحدهای مسکونی برخی از شهرها و روستاها در مناطق سیل زده وارد شده است، برنامه زمان بندی شده خود را در اسرع وقت برای نحوه بازسازی واحدهای مسکونی مردم در مناطق سیل زده به ستاد مدیریت بحران سیل به ریاست وزیر کشور ارائه کند.


در این جلسه که وزرای نیرو، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی، رئیس سازمان مدیرت بحران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نیز معاونان و مدیران دستگاههای مختلف حضور داشتند، مصوب شد سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی با محوریت سازمان برنامه و بودجه ضمن شناسایی تمامی ظرفیت های قانونی، مالی و بودجه ای کشور، راهکارهای لازم برای تامین مالی جبران خسارات و بازسازی مناطق سیل زده را تا روز سه شنبه همین هفته ارائه کنند.


همچنین همه دستگاههای اجرایی نیز موظف شدند ضمن تدوین و ارائه برنامه زمانبندی برای جبران خسارات و بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل، گزارش برآورد دقیق و شفاف از میزان خسارات وارده به مناطق سیل زده را که به تایید ستاد مدیریت بحران سیل رسیده باشد، حداکثر تا روز سه شنبه همین هفته تهیه و ارائه کنند.

ارسال نظر