خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

وقوع انفجاری مهیب در مرکز فلسطین اشغالی

منابع صهیونیستی گزارش دادند که در یک کارخانه امنیتی حساس در شهر الرمله در مرکز فلسطین اشغالی انفجاری مهیب به وقوع پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع صهیونیستی،‌ ظهر امروز (چهارشنبه)، گزارش دادند که در یکی از کارخانه‌های امنیتی حساس در فلسطین اشغالی انفجاری مهیب به وقوع پیوسته است.

 

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» خبر داد که این انفجار مهیب، روز سه‌شنبه، در یک تأسیسات امنیتی حساس در مرکز فلسطین اشغالی به وقوع پیوسته و هنوز جزئیاتی درباره تلفات احتمالی این انفجار در دست نیست.

 

طبق این گزارش، ساکنان فلسطین اشغالی، دود بسیار زیادی در گوش دان رویت کرده‌اند و اقدام به عکسبرداری از آن نموده‌اند.

 

هاآرتص در این خصوص نوشت که این انفجار در یک کارخانه مخصوص تولید تسلیحات پیشرفته از جمله موشک، به وقوع پیوسته است.

 

با این حال،‌ این روزنامه صهیونیستی مدعی شد که این انفجار در پی یک آزمایش عادی به وقوع پیوسته؛ اما به احتمال زیاد در برآورد میزان خسارت ناشی از این آزمایش اشتباهی صورت گرفته و در نتیجه یک انفجار بزرگ به وقوع پیوسته است.

 

پایگاه خبری «عرب۴۸» نیز در این ارتباط خبر داد که این انفجار در شهر «الرمله» در مرکز فلسطین اشغالی رخ داده است.

 

طبق گزارش منابع صهیونیستی، این کارخانه متعلق به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار