شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند اعلام زمان برگزاری آزمون استخدام آموزش و پرورش و دستگاه‌های اجرایی کشور هواشناسی ایران۱۴۰۴/۴/۲۳؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۷ استان برگزاری نوبت دوم کنکور در پایان هفته/ سهمیه خانواده شهدای جنگ ۱۲روزه اعمال می‌شود رشد رگ‌های خونی با ذرات خاک‌رس برای درمان زخم هشدار وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در تهران افتتاح ۲ بازار فاخر ویژه دستفروشان تا پایان مردادماه در تهران پایان مزاحمت ماهواره‌ها برای اخترشناسان وزیر نیرو: خشکسالی تهران در ۶ دهه گذشته بی‌سابقه است / در شرایط سختی قرار داریم

فوری/ آتش زدن کمپ اعتیاد توسط معتادان در رباط کریم

معاونت اجتماعی نیروی انتظامی شهرستان رباط‌کریم اعلام کرد: شب گذشته یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد رباط‌کریم توسط معتادین بستری شده در آن کمپ و به کمک ۲نفر عامل از بیرون، به آتش کشده شده و جمعی از معتادین متواری می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۴۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی شهرستان رباط‌کریم اعلام کرد: شب گذشته یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد رباط‌کریم توسط معتادین بستری شده در آن کمپ و به کمک ۲نفر عامل از بیرون، به آتش کشده شده و جمعی از معتادین متواری می‌شوند.


مسؤول کمپ از طریق تماس با ۱۱۰ موضوع را اطلاع داده و فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سریعاً دستور تشکیل یک حلقه حفاظتی و تشکیل چند تیم عملیاتی در سطح شهر را صادر کرد که سرانجام با تلاش بی‌وقفه عوامل انتظامی شهرستان عاملان اصلی آتش‌سوزی و طراحان نقشه فرار، دستگیر و بازداشت شدند.


کی از کمپ‌های ترک اعتیاد رباط‌کریم به طور عمدی طعمه حریق شد و افراد بستری در این مرکز با این نقشه از قبل طراحی شده پا به فرار گذاشتند.


حمید رزاقی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رباط‌کریم امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی که بامداد جمعه در یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد رقم خورد با هدف فرار معتادین در حال بستری از این مرکز و کاملاً عمدی به نظر می‌رسد.


وی تأکید کرد: خوشبختانه این حادثه مصدوم نداشته و فقط سالن آسایشگاه این کمپ دچار خسارت مالی شده است چرا که قبل از شعله‌ور شدن این مرکز افراد بستری پا به فرار گذاشتند./رکنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار