سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

تصمیمات در وین باید در مجلس تصویب شود

تصمیمات در وین باید در مجلس تصویب شود عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه کل تصمیماتی که در وین گرفته می‌شود باید بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی در مجلس تصویب شود گفت: تصمیمات هیئت مذاکره کننده بدون تصویب در مجلس جنبه قانونی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مذاکرات ایران و 1+4 در وین، اظهار داشت: اقدام راهبردی، راستی آزمایی را در حوزه لغو تحریم ها به مجلس سپرده است، بنابراین بحث هایی که در وین مطرح است، که برخی از تحریم ها برداشته شود و برخی نیز برداشته نشود، این موارد خلاف قانون است.

 

وی با تاکید بر اینکه تیم مذاکره کننده باید در چارچوب قانون مجلس موضوعات را پیگیری کند، افزود: قانون را همه باید رعایت کنند، دولت نمی تواند خلاف قانون عمل کند، مذاکرات نیز باید پیرامون رفع همه تحریم ها و راستی آزمایی انجام گیرد.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس در همین راستا ادامه داد: باید همه تحریم‌ها برداشته شود و راستی آزمایی آن توسط ایران انجام پذیرد تحریم‌ها هم شامل تمامی تحریم‌های ترامپ، اوباما، ثانویه و اولیه می‌شود؛ این سیاست قطعی ایران است.

 

حجت الاسلام سلیمی اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تخصصی اعلام کرده که راستی آزمایی رفع تحریم‌ها بین 3 تا 6 ماه زمان می‌خواهد این حرف کارشناسان است و نمی‌شود بگویند که چند ساعته راستی آزمایی را انجام می‌دهیم.

 

وی افزود: علاوه بر آن کلیه تصمیماتی که در وین اتخاذ شود، براساس اصول 77 و 125 قانون اساسی، باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و بدون شک تصمیمات هیات بدون تصویب در مجلس وجاهت قانونی نخواهد داشت.

 

نماینده محلات در مجلس بیان کرد:در اصل 77 قانون اساسی آمده است که تمامی تفاهم نامه ها باید مورد تصویب مجلس قرار گیرد و اصل 125 هم به طور شفاف می‌گوید که اگر دولت بخواهد قراردادی را صورت دهد باید تصویب مجلس را بگیرد.

 

حجت الاسلام سلیمی اظهار کرد: نتیجه این سیاست‌ها و مذاکرات باید در سفره مردم خود را نشان دهد، اما متاسفانه سفره مردم کوچکتر و آنها هر روز فقیرتر می شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار