جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

تصمیمات در وین باید در مجلس تصویب شود

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه کل تصمیماتی که در وین گرفته می‌شود باید بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی در مجلس تصویب شود گفت: تصمیمات هیئت مذاکره کننده بدون تصویب در مجلس جنبه قانونی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مذاکرات ایران و 1+4 در وین، اظهار داشت: اقدام راهبردی، راستی آزمایی را در حوزه لغو تحریم ها به مجلس سپرده است، بنابراین بحث هایی که در وین مطرح است، که برخی از تحریم ها برداشته شود و برخی نیز برداشته نشود، این موارد خلاف قانون است.

 

وی با تاکید بر اینکه تیم مذاکره کننده باید در چارچوب قانون مجلس موضوعات را پیگیری کند، افزود: قانون را همه باید رعایت کنند، دولت نمی تواند خلاف قانون عمل کند، مذاکرات نیز باید پیرامون رفع همه تحریم ها و راستی آزمایی انجام گیرد.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس در همین راستا ادامه داد: باید همه تحریم‌ها برداشته شود و راستی آزمایی آن توسط ایران انجام پذیرد تحریم‌ها هم شامل تمامی تحریم‌های ترامپ، اوباما، ثانویه و اولیه می‌شود؛ این سیاست قطعی ایران است.

 

حجت الاسلام سلیمی اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تخصصی اعلام کرده که راستی آزمایی رفع تحریم‌ها بین 3 تا 6 ماه زمان می‌خواهد این حرف کارشناسان است و نمی‌شود بگویند که چند ساعته راستی آزمایی را انجام می‌دهیم.

 

وی افزود: علاوه بر آن کلیه تصمیماتی که در وین اتخاذ شود، براساس اصول 77 و 125 قانون اساسی، باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و بدون شک تصمیمات هیات بدون تصویب در مجلس وجاهت قانونی نخواهد داشت.

 

نماینده محلات در مجلس بیان کرد:در اصل 77 قانون اساسی آمده است که تمامی تفاهم نامه ها باید مورد تصویب مجلس قرار گیرد و اصل 125 هم به طور شفاف می‌گوید که اگر دولت بخواهد قراردادی را صورت دهد باید تصویب مجلس را بگیرد.

 

حجت الاسلام سلیمی اظهار کرد: نتیجه این سیاست‌ها و مذاکرات باید در سفره مردم خود را نشان دهد، اما متاسفانه سفره مردم کوچکتر و آنها هر روز فقیرتر می شوند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار