عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد

واکنش نماینده مجلس به فایل صوتی ظریف

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اظهارات اخیر وزیر امور خارجه نشان داد که مبنای فکری وی بر اساس مکتب غربی و نیویورک است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در فایل منتشر شده از وی، گفت: اظهارات ظریف در این فایل صوتی نشان می‌دهد مبنای فکری وی بر اساس مکتب غربی و مکتب نیویورک است.

 

وی افزود: اینکه گفته می‌شود بنایی برای انتشار این فایل صوتی وجود نداشته و عامل نفوذی باعث این کار شده باید بگویم که در وزارت امور خارجه چنین نفوذهایی زیاد اتفاق می‌افتد و عوامل نفوذی زیاد وجود دارند.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس اظهار داشت: با توجه به اینکه به پایان کار دولت نزدیک می‌شویم دولت و آقای ظریف به دنبال آن هستند تا از این طریق ناکامی‌های خود را به گردن دیگران بیندازند لااقل آنها را در این ناکامی‌ها شرکت معرفی کنند.

 

علیرضابیگی خاطرنشان کرد: این صحبت‌ها و اظهارنظرها مصرف انتخاباتی هم دارد اما واقعیت این است که کارنامه آقای ظریف به قدری سیاه است که با اینگونه اظهارات پاک نمی‌شود.

 

وی افزود: همه برای اینکه وجهه خوبی از خود نشان دهند سعی می‌کنند تا خود را همراه شهید سلیمانی معرفی کنند و اگر عکسی با وی دارند آن را منتشر کنند اما آقای ظریف راه تخریب شهید سلیمانی را در پیش گرفته و گویا متوجه نیست که با توجه به محبوبیت سردار شهید سلیمانی این مسیر برای وی نتیجه عکس در پی خواهد داشت.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس در پایان گفت: پرونده آقای ظریف و دولت به قدری سیاه است که اینگونه اقدامات و اظهارنظرها نمی‌تواند برای آنها فایده‌ای داشته باشد و حتی ممکن است نتیجه معکوس به همراه داشته باشد.

 

اخیراً فایل صوتی از محمدجواد ظریف منتشر شده که وی در آن عنوان می‌کند در جلساتی که با مقامات کشور داشتیم فرماندهان میدان در دستگاه سیاست خارجی تأثیر می‌گذاشتند و هیچگاه نشد که آنها حرف من را به عنوان وزیر امور خارجه مدنظر قرار دهند و پیگیری کنند و عنوان می‌کند به عنوان نمونه شهید سلیمانی این عملکرد را داشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار