فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

موارد مشکوک کرونای هندی و آفریقایی در این استان‌ها

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون موارد مثبت قطعی کرونای هندی و آفریقایی در استان مشاهده نشده، اما موارد مشکوکی وجود داشته که منتظر اعلام نتایج آزمایش‌ها آن‌ها از تهران هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۷۱۷
به گزارش راهبرد معاصر؛  دکتر فاطمه نوروزیان سه شنبه شب با اعلام این خبر به رسانه‌ها اظهار داشت: با توجه به مراودات تجاری و آمد و شد‌های بسیار به هرمزگان از طریق کشور‌های همسایه، این استان در معرض خطر جدی قرار دارد و باید مردم پروتکل‌های بهداشتی را با جدیت هر چه تمام‌تر رعایت کنند و مسوولان مربوطه نیز محدودیت‌های لازم را اعمال نمایند.

وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۱ مبتلای جدید به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شد و آمار بستری‌ها به ۴۴۹ نفر رسید و فشار بسیاری به کادر درمان وارد است و مردم باید خطر را جدی بگیرند.

نوروزیان خاطرنشان کرد: از مجموع بستری‌های کرونا در هرمزگان، ۷۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر هستند که حال ۱۶ نفر از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آخرین آمار فوتی‌های کرونا در استان را یک هزار و ۱۲۲ نفر اعلام کرد و گفت: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته فوتی جدیدی در استان ثبت نشده است.

به گزارش راهبرد معاصر؛  وی با بیان اینکه در شرایط بسیار حساسی به سر می‌بریم و ویروس کرونا هر روز یک جهش جدید دارد، گفت: بر اساس جدیدترین رنگ بندی کرونایی اعلام شده از طرف وزارت بهداشت سه شهرستان هرمزگان در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر)، چهار شهرستان زرد (خطر متوسط) و مابقی نارنجی (پرخطر) هستند..

نوروزیان تصریح کرد: بندرعباس، قشم و بندرخمیر در وضعیت قرمز، میناب، رودان، بندرلنگه، پارسیان، حاجی آباد، بستک و کیش در وضعیت نارنجی و سیریک، بوموسی، جاسک و بشاگرد نیز زرد هستند.
 
 
 
 
/ایسنا
ارسال نظر
آخرین اخبار