رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

گفت‌وگوهای میان ایران و ۱+۴ ادامه می یابد

گفت‌وگوهای میان ایران و ۱+۴ ادامه می یابد گفت‌وگوهای میان ایران و ۱+۴ با ادامه جلسات کارگروه‌های کارشناسی در وین ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 29
کد خبر: ۸۵۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گفت‌وگوهای میان ایران و گروه 1+4 با ادامه جلسات کارگروه‌های کارشناسی در سه حوزه تحریم، هسته‌ای و ترتیبات اجرایی ‌در وین ادامه دارد.

 

روز گذشته دو کارگروه هسته‌ای و تحریم کار به‌روی متون را ادامه دادند و کارگروه کارشناسی ترتیبات اجرایی نیز برای نخستین بار تشکیل جلسه داد.

 

دیروز همچنین نشست‌هایی به‌صورت دو و چند جانبه میان رؤسای هیئت‌های مختلف ایران و 1+4 برگزار شد.

 

قرار است گزارش کارگروه‌های کارشناسی به کمیسیون مشترک ارائه شود و در صورت نیاز کمیسیون بار دیگر تشکیل جلسه دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار