دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

مقاومت در مقابل تعرضات صهیونیست‌ها با قدرت عمل خواهد کرد

مقاومت در مقابل تعرضات صهیونیست‌ها با قدرت عمل خواهد کرد دستیار ویژه رئیس مجلس گفت: تحولات روز‌های اخیر نشان داد که شرارت صهیونیست‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند و مقاومت در مقابل تعرضات صهیونیست‌ها با قدرت عمل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 29
کد خبر: ۸۵۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی با حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل امور بین الملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

امیرعبداللهیان در ابتدای این دیدار با اشاره به تحولات منطقه، فلسطین و روز جهانی قدس، گفت: گرامیداشت این روز تاریخی که به ابتکار حضرت امام خمینی (ره) صورت گرفت، فریاد آزادیخواهی ملت‌های جهان در مقابل هر گونه ظلم، ستم و تجاوز خواهد بود.

 

وی افزود: تحولات روز‌های اخیر نشان داد که شرارت صهیونیست‌ها بدون پاسخ نخواهد ماند و مقاومت در مقابل تعرضات صهیونیست‌ها با قدرت عمل خواهد کرد.

 

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: این شروع پاسخ به شرارت تل‌آویو بود و مقاومت معادله را به نفع فلسطین و آزادی قدس رقم زده است.

 

امیرعبداللهیان تاکید کرد: پیامد گستاخی‌های رژیم صهیونیستی، ضربه محکم‌تر و دودی است که به چشم آن رژیم رفت و می‌رود.

 

وی تصریح کرد: مراسم روز قدس به دلیل فراگیری کرونا ویروس امسال متفاوت برگزار خواهد شد و دستورالعمل برگزاری آن به موقع اعلام می‌گردد.

 

دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، حمایت همه‌جانبه از محور مقاومت با اتحاد کشور‌های اسلامی را مسیر درست و قطعی برای مقابله با رژیم اشغالگر قدس در منطقه دانست و متذکر شد: تبلور آرمان‌های قدس شریف و فلسطین در انسجام کشور‌های اسلامی و محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی است.

 

در این دیدار ناصر ابوشریف، نماینده جهاد اسلامی ضمن قدردانی از حمایت‌های ویژه جمهوری اسلامی ایران از مردم فلسطین گفت: قدرت کاذب و تبلیغاتی رژیم اشغالگر قدس طی هفته گذشته در داخل سرزمین‌های اشغالی آشکار گردید.

 

وی تاکید کرد: ما باور داریم اتحاد کشور‌های اسلامی رمز پیروزی در مقابل این رژیم ضد انسانی است.

 

نماینده جهاد اسلامی در تهران، جمهوری اسلامی ایران را الگوی پایدار و حامی استوار از خط مقاومت و آزادی قبله اول مسلمین دانست و خاطرنشان کرد: اتحاد کامل بین گروه‌های فلسطینی در مقابل رژیم صهیونیستی شرط بقای فلسطین است و جنبش جهاد اسلامی هرگز موضع خود را در زمینه مبارزه با رژیم صهیونیستی تغییر نخواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار