درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

روحانی در گفت‌وگو با اردوغان:باید با رژیم صهیونیستی برخورد جدی شود

حسن روحانی در گفت و گوی تلفنی با رجب طیب اردوغان با اشاره به تحرکات اخیر صهیونیست‌ها گفت: باز شدن پای رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه را خطرناک می‌دانیم و برخورد جدی با آن ضروری است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 14
کد خبر: ۸۳۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام حسن روحانی عصر امروز چهارشنبه در گفت و گوی تلفنی با "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم این کشور، رئیس جمهور روابط صمیمانه و دوستانه با ترکیه به عنوان یک کشور همسایه و مسلمان را دارای اهمیت بالایی برای ایران دانست و بر توسعه و تعمیق روابط با این کشور در زمینه های مختلف سیاسی ، اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: روابط دو کشور بر پایه دوستی و صمیمیت بنا شده و توسعه همکاری های دو کشور می تواند به تحکیم مناسبات دوستانه و ایفای نقش بهتر در منطقه کمک کند.

روحانی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای برگزاری بیست و هشتمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در اردیبهشت ماه سال جاری، از کمیسیون مشترک به عنوان نقشه راه روابط اقتصادی و بازرگانی دو کشور نام برد و ابراز امیدواری کرد با برگزاری موفق این نشست، زمینه ارتقا همکاری ها در زمینه انرژی، حمل و نقل و مبادلات تجاری و کالایی میان دو کشور بیش از پیش فراهم شود.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت های همکاری میان دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی بخش خصوصی و شرکت های اقتصادی فعال در دو کشور را برای تحقق این هدف مورد اشاره قرار داد.

روحانی در ادامه این گفت و گو با اشاره به شیوع گسترده موج جدید بیماری کووید 19 در کشورها از جمله ایران و ترکیه، بر همکاری دو کشور برای مقابله با ویروس کرونا و به اشتراک گذاشتن تجربیات و توانمندی ها در زمینه این بیماری تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری های تهران – آنکارا در زمینه موضوعات منطقه ای و بین المللی از جمله حل بحران سوریه از مسیر گفت و گوهای آستانه، بر تداوم این همکاری ها تاکید کرد و گفت: همکاری ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم و تاثیرگذار منطقه می تواند در حل و فصل مشکلات و بحران های منطقه ای تاثیرگذار باشد.

روحانی در بخش دیگری از گفت و گو با رجب طیب اردوغان با اشاره به تحرکات اخیر و اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه و همچنین تروریسم هسته ای، تاکید کرد: همکاری کشورهای منطقه برای تامین امنیت و صلح و ثبات ضروری است، باز شدن پای رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه را خطرناک می دانیم و برخورد جدی با آن ضروری و لازم است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی با تبریک متقابل فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم ایران، بر اراده جدی آنکارا برای توسعه و تعمیق روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

اردوغان در این تماس تلفنی با ابراز خوشحالی از اینکه همکاری های دو کشور حتی در دوره شیوع ویروس کرونا نیز همچنان ادامه داشته است، برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه در اردیبهشت ماه سال جاری را نمونه بارزی از عزم و اراده بالای دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه بویژه در حوزه های اقتصادی و تجاری دانست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار