ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد
واشنگتن مدعی شد:‌

هیچ راه حلی در یمن بدون حمایت ریاض امکانپذیر نیست

هیچ راه حلی در یمن بدون حمایت ریاض امکانپذیر نیست سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا بدون اشاره به هفت سال جنایت ائتلاف متجاوز سعودی به یمن مدعی شد که هیچ راه حلی در یمن بدون حمایت ریاض امکان پذیر نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «ساموئل وربرگ» سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا گفت که هیچ راه حلی در یمن بدون حمایت عربستان سعودی امکان پذیر نبوده و مدعی شد که اولویت واشنگتن در یمن ارسال کمک‌ها و رسیدن به راه حل سیاسی در این کشور است.

 

وی که با شبکه خبری العربیه صحبت می‌کرد، بدون اشاره به هفت سال حمله ائتلاف متجاوز سعودی به یمن مدعی شد که جنبش انصارالله باید حملات خود علیه غیرنظامیان در عربستان سعودی و یمن را متوقف کند.

 

وربرگ اضافه کرد: «واشنگتن از تلاش‌های سازمان ملل برای حل بحران یمن حمایت می‌کند».

پنجشنبه نیز «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی با «تیموثی لیندرکینگ» نماینده ویژه آمریکا در امور یمن دیدار کرد.

 

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اواخر بهمن‌ماه گذشته، در نخستین سخنرانی خود پس از تصدی این پست، در توضیح سیاست خارجی واشنگتن، در خصوص جنگ یمن مدعی شد که قصد دارد به این جنگ پایان دهد.

 

وی جنگ یمن را «فاجعه راهبردی» توصیف و ادعا کرد که به حمایت آمریکا از حمله یمن از جمله فروش تسلیحات خاتمه خواهد داد اما تاکنون حملات ائتلاف سعودی-اماراتی که از حمایت آمریکا و برخی کشورهای غربی برخوردار است، حملات به یمن را متوقف نکرده و حتی در مسیر تبادل اسرا نیز سنگ‌اندازی می‌کند.

 

«محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن نیز امروز (شنبه - ۱ می) در واکنش به تداوم تجاوز به یمن در سایه گذشت بیش از صد روز از وعده صلح رئیس‌جمهور آمریکا، طی پستی در توئیتر نوشت که پیش‌بینی کرده بود که نباید به این حرف‌های بایدن خوش‌بین بود.

 

وی در این پست نوشت: «صد روز یا بیشتر از اعلام بایدن مبنی بر ضرورت صلح و توقف تجاوز علیه جمهوری یمن بدون هیچ اقدامی گذشت و آنچه [در این خصوص] می‌گفتیم ثابت شد که این اظهارات، احساسی و فاقد برنامه است. این حرف‌ها، دارای طرح‌های عملی در این زمینه نیست وخوش‌بینی که برخی‌ها نشان می‌دادند، بی‌جا بود. ما [هم] در آن زمان گفتیم که احساسات را با احساسات پاسخ می‌دهیم. آیا چنین نیست؟»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار