درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

سفارت آمریکا در بغداد تعطیل نخواهد شد

سفارت آمریکا در بغداد تعطیل نخواهد شد سخنگوی منطقه ای وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد که سفارت این کشور در بغداد، پایتخت عراق با وجود چالش‌های موجود به فعالیت خود ادامه خواهد داد و تعطیل نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 29
کد خبر: ۶۰۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «ساموئل وربرگ» در گفت و گو با شبکه کردی «زاگرس» اظهار کرد که دولت آمریکا تمام اقدامات لازم برای حفاظت از سفارت و هیات های دیپلماتیک خود در عراق را انجام خواهد داد.

 

وی گفت: آمریکا به روابط خوب خود با عراق ادامه خواهد داد، برخی گروه ها سفارت امریکا را هدف قرار می دهند همان گونه که نهاد های حکومتی عراق و خود عراقی ها را نیز هدف قرار می دهند و ما به هماهنگی امنیتی با همه نیروهای امنیتی عراق برای مقابله با خطر آنها ادامه خواهیم داد.


وربرگ ادامه داد: ما به روابط خود با عراق ادامه می دهیم، در بغداد سفارت داریم و با وجود چالش های پیش رو و حملاتی که علیه ما انجام می شود به حضور در عراق ادامه می دهیم اگر این حملات افزایش یابد همه اقدامات لازم را برای حفاظت از سفارت و هیات های دیپلماتیک خود انجام می دهیم.


سخنگوی منطقه ای وزارت امور خارجه عراق ادعا کرد : کسانی که به سفارت آمریکا حمله می کنند به طور قطع دشمن عراق و ملت عراق هستند.


برخی منابع دولتی عراق اعلام کردند که در جریان دیدار اخیر روسای سه قوه عراق با رهبران سیاسی این کشور، «برهم صالح» رییس جمهوری پیام تهدیدآمیز وزیر امور خارجه آمریکا را به اطلاع آنها رسانده است.


طبق این ادعا، «مایک پمپئو» تهدید کرده است که در صورت متوقف نشدن حملات موشکی به سفارتخانه آمریکا، اقدام به بستن این سفارتخانه و انتقام‌گیری بی‌رحمانه از گروه‌های مقاومت اسلامی عراق می‌کند.


این تهدید منتسب به وزیر امور خارجه آمریکا با واکنش تند برخی گروه‌های مقاومت مانند «کتائب حزب الله»، «عصائب اهل الحق» و «جنبش اسلامی النجباء» مواجه شده و آن را دلیل کاری بودن حملات مقاومت به نظامیان و منافع آمریکا در عراق دانستند.
این گروه‌های مقاومت از آمریکا خواستند که به جای قیل و قال بی‌خود به قانون پارلمان عراق احترام گذاشته و نیروهایش را از خاک کشور بیرون بکشد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار