قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تردد کامیون های با اتباع هندی در مرزهای شرقی برقرار است!

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، نسبت به تردد بی‌ضابطه کامیون‌های با اتباع هندی از مرزهای شرقی و خطر شیوع کرونای هندی در کشور، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص بسته شدن راه‌های ارتباطی با کشور هند و کنترل مرزهای شرقی در پی شیوع ویروس کرونای هندی، اظهار داشت: با وجود گذشت حدود 10 روز از ابلاغ این مصوبه، اما متأسفانه نظارت دقیقی بر اجرای آن وجود ندارد و تردد کامیون‌ها از مرزهای زمینی ادامه دارد و فعالیت‌های ترانزیتی مانند سابق برقرار است. 

 

وی تصریح کرد: کامیون‌هایی که رفت و آمد می‌کنند، راننده و خدمه دارند و نسبت به قرنطینه اینها نیز حداقل در مرزهای استان سیستان و بلوچستان اتفاق جدی رخ نمی‌دهد؛ قرنطینه یعنی این افراد دو هفته بستری شوند و سپس از آنها تست گرفته شود، در حالی که چنین چیزی در مرزهای شرقی اتفاق نمی‌افتد. 

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در صحبت‌هایی هم که با دانشگاه‌های علوم پزشکی استان داشتیم، از ناهماهنگی‌ها گلایه دارند و نسبت به تردد آزادانه کامیون‌های تجاری انتقاد می‌کنند. 

 

شهریاری با تأکید بر اینکه دستورالعمل‌ها و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا باید با نظارت خود این ستاد به دقت اجرا شود، گفت: متأسفانه گاهی از این دستورالعمل‌ها تفسیرهای شخصی صورت می‌گیرد، در حالی که دستورالعمل‌های ابلاغی باید صریح و شفاف باشد که جایی برای تفسیر به رأی باقی نماند. 

 

نامه جدید به رئیس جمهور؛ تجربه عید نوروز را در «عید فطر» تکرار نکنید/ منتظر پاسخ قوه قضائیه به نامه قبلی هستیم

وی همچنین از نگارش نامه جدید کمیسیون بهداشت و درمان خطاب به رئیس‌جمهور در خصوص تعطیلات عید فطر خبر داد و گفت: در این نامه که پس‌فردا ارسال خواهد شد، نسبت به خطر تکرار سوءمدیریت صورت گرفته در تعطیلات نوروزی، در ارتباط با تعطیلات عید فطر و تعطیلات تابستانی هشدار داده شده و تأکید شده است که در این خصوص مسئولانه رفتار شود.

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین با بیان اینکه منتظر پاسخ قوه قضائیه به نامه یک‌ماه پیش کمیسیون در خصوص سوءمدیریت ستاد ملی کرونا در تعطیلات نوروزی و بروز موج چهارم بیماری کرونا هستیم، خاطرنشان کرد: گزارش کارشناسی کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص تخلفات ستاد برای اعمال ماده 234 نیز در دست تدوین است و در مرحله جمع‌آوری مستندات هستیم و اگر دستگاه‌های مسئول مانند وزارت بهداشت این مستندات را ارائه کنند، هفته آینده گزارش را آماده تحویل به هیأت رئیسه می‌کنیم. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر