ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار رئیس موساد با بایدن درباره ایران

دیدار رئیس موساد با بایدن درباره ایران رئیس موساد در جلسه‌ای از پیش برنامه‌ریزی نشده، با رئیس‌جمهور آمریکا دیدار و درخصوص ایران گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 02
کد خبر: ۸۶۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، رسانه‌های صهیونیستی بامداد یکشنبه از دیدار «یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا خبر دادند.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داد که دیدار کوهن و بایدن شامگاه جمعه (به وقت محلی) در کاخ سفید برگزار شده و دو طرف درباره «تهدیدهای ایران» و دیگر مسائل گفت‌وگو کردند.

 

بر این اساس، پیش از دیدار رئیس موساد با رئیس‌جمهور آمریکا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با کوهن تماس گرفته و مواردی را درخصوص ایران به وی گوشزد کرده تا به بایدن انتقال دهد.

 

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» به نقل از این گزارش، دیدار کوهن و بایدن از پیش برنامه‌ریزی نشده بود و در زمان سفر هیأت مقام‌های امنیتی اسرائیلی به واشنگتن تصمیم برگزاری آن گرفته شد.

 

این شبکه همچنین گزارش داد که در این دیدار، مقام‌های ارشد شورای امنیت ملی آمریکا نیز حضور داشتند.

 

وبگاه آمریکایی «آکسیوس» اما در این باره نوشت: «کاخ سفید این دیدار را مخفیانه نگاه داشته و هیچ بیانیه‌ای درباره آن صادر نکرده است».

 

به نوشته این پایگاه خبری، کاخ سفید هنوز حاضر نیست به سوالات درباره دیدار بایدن و کوهن پاسخ داده یا جزئیاتی از آن ارائه کند.

 

شامگاه دوشنبه هفته قبل بود که کوهن، «مئیر بن شبت» مشاور امنیت داخلی، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، برای گفت‌وگو با همتایان آمریکایی خود در خصوص ایران وارد واشنگتن شدند.

 

«جنیفر ساکی»‌ سخنگوی کاخ سفید نیز در آن زمان گفت اطلاعات جدیدی را از دور دوم مذاکرات احیای برجام در وین به هیأت مقام‌های صهیونیستی که به واشنگتن سفر کرده‌اند، ارائه می‌کنند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار