قیمت دلار و طلا و بورس امروز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

قیمت دلار و طلا و بورس امروز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

قیمت دلار و طلا و بورس امروز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ مشخص شد که بر اساس آن هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت ۹۴۷ هزار و ۹۰۰ تومان فروخته شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 02
کد خبر: ۸۶۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار و طلا و بورس امروز یکشنبه 12 اردیبهشت مشخص شد که بر اساس آن سکه تمام بهار آزادی 9 میلیون و 400 هزار تومان به فروش رسید. دلار بر خلاف روز گذشته با رشد 0.02 درصدی به قیمت 22 هزار و 291 تومان فروحته شد. شاخص بورس امروز روند نزولی داشت. آخرین وضعیت بازار طلا ارز دلار را بررسی کردیم و روند شاخص بورس و پیش بینی کارشناسان از بازار سرمایه را مورد بررسی کردیم.

 

جدول قیمت طلا ارز دلار امروز یکشنبه 12 اردیبهشت 1400

 

(۰.۰۲%) ۵۰ ۲۲۲,۹۱۰ دلار
(-۰.۰۲%) -۵۰ ۲۷۳,۱۷۰ یورو
(-۰.۰۹%) -۲۸۰ ۳۱۶,۰۰۰ پوند
(-۰.۰۸%) -۵۰ ۶۲,۵۷۰ درهم امارات
(-۰.۰۱%) -۱۰,۰۰۰ ۹۴,۰۰۹,۰۰۰ سکه بهار آزادی
(۰.۰۱%) ۱۰,۰۰۰ ۹۵,۹۹۰,۰۰۰ سکه طرح جدید
(۰.۹۳%) ۵۰۰,۰۰۰ ۵۳,۵۰۰,۰۰۰ نیم سکه
(۰.۵۸%) ۲۰۰,۰۰۰ ۳۴,۵۰۰,۰۰۰ ربع سکه
(-۰.۲۶%) -۵۰,۰۰۰ ۱۸,۹۵۰,۰۰۰ سکه گرمی
(-۰.۱۳%) -۱۲,۰۰۰ ۹,۴۷۹,۰۰۰ گرم طلای 18
(-۰.۱۲%) -۱۵,۰۰۰ ۱۲,۶۳۹,۰۰۰ گرم طلای 24
(-۰.۱%) -۴۰,۰۰۰ ۴۱,۰۷۰,۰۰۰ مثقال طلا
(-۰.۰۲%) -۳۹ ۱,۷۶۸.۹۷ انس طلادلار
(۰%) ۵ ۱,۲۰۳.۱ پلاتیندلار
(۰.۰۴%) ۱ ۲۵.۹۲ انس نقرهدلار
(-۰.۰۱%) -۲۵ ۲,۹۳۵ پالادیوم
(۰.۰۵%) ۳ ۶۳.۴۸ نفت سبکدلار
(-۰.۰۳%) -۲ ۶۶.۶۶ نفت برنتدلار
(۱.۸%) ۱۱۸ ۶۵.۷۱ نفت اپکدلار
(-۰.۰۲%) -۱,۹۰۷ ۱,۱۸۰,۷۱۱.۴ شاخص بورس
(-۰.۳۶%) -۱۰۰ ۲۷,۳۰۰ لیر ترکیه
(-۰.۲۸%) -۱۰۰ ۳۵,۲۰۰ یوان چین
(-۰.۷۱%) -۱,۶۰۰ ۲۲۳,۶۰۰ ین ژاپن
(-۰.۱۱%) -۲۰۰ ۱۸۵,۹۵۰ دلار کانادا
(-۰.۰۶%) -۱۰۰ ۱۷۷,۵۰۰ دلار استرالیا
(-۰.۰۶%) -۱۰۰ ۱۶۸,۳۰۰ دلار نیوزیلند
(-۰.۰۸%) -۲۰۰ ۲۵۳,۱۰۰ فرانک سوئیس
(-۰.۶۳%) -۲۰ ۳,۱۸۰ افغانی
(-۰.۳۶%) -۱۰۰ ۲۷,۸۰۰ کرون سوئد
(-۰.۲۵%) -۱۰۰ ۴۰,۷۰۰ کرون دانمارک
(-۰.۳۶%) -۱۰۰ ۲۷,۷۰۰ کرون نروژ
(-۰.۰۹%) -۷۰۰ ۷۶۲,۷۰۰ دینار کویت
(-۰.۰۷%) -۵۰ ۶۸,۴۱۰ ریال عربستان
(-۰.۱۶%) -۱۰۰ ۶۳,۷۰۰ ریال قطر
(-۰.۰۷%) -۴۰۰ ۵۹۳,۵۰۰ ریال عمان
(-۱.۹۴%) -۴ ۲۰۲ دینار عراق
(-۱۷.۲۴%) -۱۰۰ ۴۸۰ لیر سوریه
(-۲.۶۵%) -۱۰۰ ۳,۶۷۰ روپیه هند
(-۵.۶۲%) -۱۰۰ ۱,۶۸۰ روپیه پاکستان
(-۰.۱۲%) -۲۰۰ ۱۷۱,۸۰۰ دلار سنگاپور
(-۰.۳۳%) -۱۰۰ ۳۰,۲۰۰ دلار هنگ کنگ
(-۰.۱۸%) -۱۰۰ ۵۶,۹۰۰ رینگیت مالزی
(-۲.۵۶%) -۲۰۰ ۷,۶۰۰ بات تایلند
(-۲.۷۶%) -۱۰۰ ۳,۵۲۰ روبل روسیه
(-۰.۱۵%) -۲۰۰ ۱۳۳,۸۰۰ منات آذربایجان
(-۰.۰۸%) -۵۰۰ ۶۰۱,۵۰۰ دینار بحرین

 

قیمت طلا و سکه در ۱۲ اردیبهشت/  روند ادامه دار کاهش نرخ طلا و سکه

 

امروز ( ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰) قیمت هر قطعه سکه طرح جدید به  ۹ میلیون و  ۶۳۰ هزار تومان رسید، نیم سکه ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی یک  میلیون  و ۹۰۰ هزار  تومان است.

 

قیمت دلار و طلا و بورس امروز

 

همچنین قیمت هر اونس طلا در بازار‌های جهانی  به یک هزار  و ۷۶۹ دلار رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار به مبلغ ۹۶۶ هزار تومان معامله می‌شود.

 

قیمت سکه نسبت به آخرین معاملات دیروز  حدود ۱۵۰ هزار تومان کاهش یافته است.

 

شما می‌توانید نرخ امروز طلا و سکه را در جدول زیر مشاهده کنید:

نرخ(تومان) نام محصول
۹.۸۴۰.۰۰۰ سکه تمام بهار آزادی طرح جدید
۹.۵۰۰.۰۰۰ سکه تمام طرح قدیم
۵.۳۰۰.۰۰۰ نیم سکه بهار آزادی
۳.۴۰۰.۰۰۰ ربع سکه بهار آزادی
۱.۹۰۰.۰۰۰ سکه گرمی
  یک هزار و ۷۶۹ دلار  و ۴۹ سنت اونس جهانی
۹۶۶.۱۰۰ طلای ۱۸ عیار

 

قیمت ارز آزاد در ۱۲ اردیبهشت / ادامه روند نزولی دلار

 

بر اساس نرخ صرافی ملی ایران امروز (۱۲  اردیبهشت ۱۴۰۰) هر دلار آمریکا با کاهش ۳۸۵ تومانی نسبت به آخرین معاملات دیروز  به قیمت ۲۲ هزار و  ۵۲۱ تومان  رسید و هر اسکناس یورو نیز  با  ثبات در قیمت  به مبلغ ۲۷ هزار و ۶۶۹ تومان فروخته شده است.

 

قیمت روز ارز در صرافی ملی ایران

نام ارز قیمت (تومان)
دلارآمریکا ۲۲.۵۲۱
یورو ۲۷.۶۶۹

 

قیمت امروز بیت کوین

 

بیت کوین در مسیر صعود

 

با ورود هرچه بیشتر شرکت‌های بزرگ به بازار ارز‌های دیجیتالی، این بار بانک سرمایه گذاری اروپا اعلام کرد که نخستین اوراق قرضه مبتنی بر فناوری بلاکچین اتریوم را صادر کرده است. معامله گران ارز‌های دیجیتالی امیدوار هستند ورود تدریجی بانک‌های بزرگ به بازار باعث شود تا جریانات سرمایه‌ای در نیمه دوم امسال افزایش زیادی پیدا کند و مقبولیت این ارز‌ها نیز به عنوان ابزاری برای پرداخت و حفظ ارزش افزایش پیدا کند.

 

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی در حال حاضر ۲ هزار و ۲۱۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۲.۶ درصد بیشتر شده است.

 

در حال حاضر ۵۱ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است.

 

گفتنی است، بیت‌کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.

 

بیت کوین

بیت کوین با نماد اختصاری BTC یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۱.۰۶ تریلیون دلار، در رتبه ۱ بازار قرار داشته و سهم ۴۶.۴۵ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

 

اتریوم


اتریوم با نماد اختصاری ETH یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۳۳۷.۵۳ میلیارد دلار، در رتبه ۲ بازار قرار داشته و سهم ۱۴.۷۳ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

 

بایننس کوین


بایننس کوین با نماد اختصاری BNB یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۹۴.۰۹ میلیارد دلار، در رتبه ۳ بازار قرار داشته و سهم ۴.۱۰ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد.

 

بیت‌ کوین در مسیر بازگشت به کانال ۶۰ هزار دلار

 

قیمت ارز‌های دیجیتالی


شما مخاطبان می‌توانید، قیمت انواع ارز‌های دیجیتالی از جمله بیت کوین، اتریوم در ۱۲ اردیبهشت را در ادامه این خبر ببینید:

 

ارز دیجیتال قیمت(دلار) قیمت(تومان)
بیت کوین ۵۶,۸۵۷ ۱,۳۰۷,۷۰۹,۰۳۰
اتریوم ۲,۹۱۱ ۶۶,۹۵۵,۶۸۶
بایننس کوین ۶۱۳ ۱۴,۱۰۳,۴۵۷
ریپل ۱.۵۸ ۳۶,۴۱۲
تتر ۰.۹۹ ۲۲,۹۹۹
دوج کوین ۰.۳۷ ۸,۶۹۹
کاردانو ۱.۳۳ ۳۰,۵۰۵
پولکادات ۳۶.۱۹ ۸۳۲,۳۶۰

گفتنی است؛ نرخ ارز‌های دیجیتال لحظه‌ای در حال تغییر است و اعداد جدول در زمان تنظیم این خبر ثبت شد.

 

آغاز معاملات بورس و فرابورس بدون تغییر زمان

 

آغاز معاملات بورس و فرابورس بدون تغییر زمان

 

سازمان بورس و اوراق بهادار با توجه به فرارسیدن شب های قدر و تاخیر دو ساعته آغاز بکار کلیه وزارتخانه ها و شرکت های دولتی با انتشار اطلاعیه ای در توییتر اعلام کرد: زمان بندی معاملات اوراق بهادار در بازارهای بورس و فرابورس، امروز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه همانند قبل و بدون تغییر خواهد بود.

 

برترین صف‌های خرید و فروش سهام

 

در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه جمع صف‌های خرید حدود ۲۹۵میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش ۶هزار و ۸۰میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به پنج هزار و ۷۸۰میلیارد تومان می‌رسد.
تا این ساعت بیشترین عرضه در صفوف فروش «وآیند»، «تپکو» و «سمکا» به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام بانک آینده ۲۶۰میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد. بیشترین تقاضا نیز در صفوف خرید «وسپهر»، «سیتا» و «غگیلا» در نوبت انتظار است.

 

ارزش ۱۰صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع ۲۶۰میلیارد تومان (۸۷درصد کل) و ۱۰صف فروش برتر هزار و ۳۱۵میلیارد تومان (۲۲درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۶نماد و حجم صف‌های فروش در ۱۷۸نماد بیش از ۱۰میلیارد تومان بوده است؛ گفتنی است حجم صف شیر پاستوریزه پگاه گیلان غگیلا به ۸.۴درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

 

«فلزات اساسی» کم اقبال‌ترین صنعت امروز با خالص سفارش فروش ۵۸۵میلیارد تومان است و پس از آن گروه «خودرو و ساخت قطعات» قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن ۴۷۰میلیارد تومان می‌شود.  همچنین در طرف دیگر معاملات تقاضای چشمگیری وجود ندارد.

 

این جدول حدود ۲۱درصد از ۶هزار و ۴۲۰میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند را تشکیل می‌دهد. در مجموع ۴۴۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۱۴۶۶درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به ۶هزار و ۸۵۵میلیارد تومان خواهد رسید.

 

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام +جدول

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام +جدول

 

عرضه‌های امروز بورس انرژی

 

امروز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه، کالاهای اکستراکت نفت سپاهان، اکسیژن مایع شرکت متانول کاوه، آیزوریسایکل، آیزوفید، حلال ۴۰۴ و بلندینگ نفتا حلال ۴۱۰ پالایش نفت شیراز و سی او و نفتای سبک پالایش نفت آبادان در رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران عرضه خواهد شد.

 

دیروز نیز کالاهای آیزوریسایکل پالایش نفت تهران، آیزوفید و حلال ۴۰۲ پالایش نفت تبریز، حلال ۴۱۰ پالایش نفت اصفهان و سی اس او پالایش نفت شازند در رینگ داخلی و MTBE شرکت پتروشیمی شیمی بافت در رینگ بین الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد معامله قرار گرفتند.

 

طی معاملات روز گذشته بیش از ۴۴۲۸ تن انواع فرآورده هیدروکربوری به ارزش بیش از ۶۳۴ میلیارد و ۸۷۱ میلیون ریال در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت.

 

نقشه بورس امروز بر اساس ارزش معاملات

 

در ساعت ۹ و ۳۰دقیقه شاخص کل بورس پس از افت ۷هزار و ۸۵۶واحدی (۰.۷درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۱۸۶هزار واحد قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با افت ۰.۱درصدی مواجه شد.

 

آخرین قیمت ۱۹نماد حداقل یک درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۳۲۹نماد با کاهش بیش از یک درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

 

نمادهای وبملت، وتجارت، برکت، شستا، وبصادر، فملی و وپاسار در گروه پرتراکنش‌ترین‌های بورس و نمادهای وسپهر، کرمان، بپیوند، آریا، بگیلان، مادیرا و شگویا در گروه پرتراکنش‌ترین‌های فرابورس قرار گرفتند.

 

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به حدود ۴۱۵میلیارد تومان رسید. حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۱۵۰میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

 

نقشه بورس امروز بر اساس ارزش معاملات+عکس

 

همسویی بورس و دلار /پیش بینی بورس یک‌شنبه

 

برای پیش بینیبورس امروز – یک‌شنبه 12 اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز گذشته نگاه می‌کنیم. در روز شنبه شاخص کل بورس 13 هزار و 547 واحد نزول کرد و به رقم یک میلیون و 194 هزار واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز هزار و 608 واحد پائین آمد و در رقم 425 هزار و 664 واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس 87 واحد ریزش کرد و به رقم 17 هزار و 572 واحد رسید.

 

در پایان معاملات ‌روز شنبه، 30 نماد رشد قیمت و 269 نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، 6 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 59 درصد بازار افت قیمت داشتند.

 

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت‌های خودروسازی بهمن (خبهمن)، بانک پاسارگاد (وپاسار) و پرداخت الکترونیک سامان کیش (سپ) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت‌های بهمن دیزل (خدیزل)، سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان (کرمان) و تولید نیروی برق دماوند (دماوند) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

 

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای ثامید (توسعه و عمران امید)، فایرا (آلومینیوم ایران) و فباهنر (مس شهید باهنر) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توکا رنگ فولاد سپاهان (شتوکا)، سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر) و پتروشمی تندگویان (شگویا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

 

عرضه و تقاضای بازار

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز شنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز یکشنبه است. در پایان معاملات روز شنبه بازار با مازاد عرضه 4 هزار و 46 میلیارد تومانی بسته شد.

 
 

بورس

 

کاهش ارزش صف‌های خرید

در پایان معاملات شنبه 354 نماد صف فروش و 5 نماد صف خرید داشتند. ارزش صف‌های خرید نسبت به پایان روز چهارشنبه 48 درصد کاهش یافت و در رقم 50 میلیارد تومان ایستاد. ارزش صف‌های فروش نیز 8 درصد کاهش یافت و 4 هزار و 96 میلیارد تومان شد.

 

بیشترین تقاضاها

در روز شنبه  شرکت پگاه گیلان (با نماد معاملاتی غگیلا) با صف‌ خرید 32 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از غگیلا، شصدف (شرکت صنعتی دوده فام) و سدشت (سیمان دشتستان) بیشترین صف خرید را داشتند.  

 

بیشترین عرضه‌ها

روز گذشته بیشترین صف فروش نیز به کویر (فولاد کویر) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 163 میلیارد تومانی داشت. پس از کویر، بنو (بیمه تجارت نو) و سمگا (سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی) بیشترین صف فروش را داشتند.

وضعیت امروز بورس 12 اردیبهشت

پیش بینی بورس امروز

روز گذشته شاخص کل‌ بورس پس از دو روز صعودی بار دیگر ریزش کرد و به کانال 1.1 میلیونی بازگشت. دیروز اغلب نمادهای بازار با کاهش قیمت مواجه بودند و شاهد جهش خروج پول حقیقی از بازار بودیم. در روز ‌شنبه برای یازدهمین روز متوالی شاهد خروج پول حقیقی از بورس بودیم و ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی بازار با رشد 470 درصدی به 587 میلیارد تومان افزایش یافت که بالاترین رقم در 10 روز کاری گذشته از 28 فروردین به این سو است.

 

 در روزی که ارزش معاملات خرد سهام افت 30 درصدی داشت و بازار دچار رکود نسبی بود حدود نیمی از ارزش معاملات کل بازار به اوراق مشارکت اختصاص داشت تا بار دیگر منتقدین فروش اوراق مشارکت در بازار سرمایه نسبت به آن اعتراض کنند. منتقدین معتقدند که اوراق مشارکت نباید در بازار سرمایه خرید و فروش شود و معاملات آن در این بازار موجب انتقال بخشی از نقدینگی بازار به سمت این اوراق شده است. گروهی از تحلیل‌گران که بر تاثیر بازارهای موازی بر بورس تاکید دارند کاهش قیمت دلار را یکی از عوامل اصلی افت شاخص بورس در معاملات دیروز می‌دانند و معتقدند تداوم کاهش قیمت دلار در روز گذشته موجب ریزش شاخص در معاملات امروز خواهد شد. در مقابل فعالان بورس که به حمایت دولت از بازار امید بسته‌اند معتقدند در صورت تزریق نقدینگی به بازار شاخص انرژی لازم برای تغییر روند را به دست خواهد آورد و در انتظار اجرائی شدن مصوبات حمایت از بازار هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار