نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور
ادعای آسوشیتدپرس؛

ایران و آمریکا در یک قدمی توافق + جزئیات

ایران و آمریکا در یک قدمی توافق + جزئیات بنا به ادعای رسانه آمریکایی آسوشیتدپرس، مذاکرات وین بر سر احیای برجام در آستانه دستیابی به توافق قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 04
کد خبر: ۸۶۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس روز سه شنبه ادعا کرد انبوه تماس‌های دیپلماتیک و گزارش‌های مربوط به پیشرفت مذاکرات، حاکی از آن است که تهران و واشنگتن در مذاکرات غیرمستقیم خود در آستانه توافق قرار دارند.

 

گفتگو‌های ایران و گروه ۱+۴ با ادامه جلسات کارگروه‌های کارشناسی در سه حوزه تحریم، هسته‌ای و ترتیبات اجرایی در وین ادامه دارد. چهارشنبه گذشته دو کارگروه هسته‌ای و تحریم کار بر روی متون را ادامه داده و کارگروه کارشناسی ترتیبات اجرایی نیز برای نخستین‌بار تشکیل جلسه داد. همچنین نشست‌هایی به‌صورت دو و چندجانبه میان روسای هیأت‌های مختلف ایران و ۱+۴ برگزار شده است.

 

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی مستقر در وین در تازه‌ترین اظهارنظر خود درباره این مذاکرات گفت: من با تعجب برخی اظهارنظر‌ها و تحلیل‌ها درباره شکست در مذاکرات وین پیرامون احیای توافق برجام را می‌خوانم. این تفکرات واهی کسانی است که مخالف تقویت رژیم عدم اشاعه هسته‌ای براساس ان پی تی هستند. حقیقت این است که گفتگو‌ها در وین در حال پیشرفت است.

 

اظهارات این مقام روس در حالی مطرح می‌شود که ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیشتر اعلام کرده بود واشنگتن هیچ مشوقی به تهران برای بازگشت به توافق برجام اعطا نخواهد کرد. موضع صریح مقامات ایرانی این است که آمریکا باید در ابتدا تمامی تحریم‌ها را برداشته و سپس تهران به تعهدات خود ذیل برجام عمل خواهد کرد.

 

استراتژیست‌های آمریکایی در نظر دارند در گام نخست بخش کوچکی از تحریم‌های ایران را که مغایر با برجام می‌خوانند در قبال پایبندی کامل تهران به توافق هسته‌ای به حال تعلیق (waiver) در بیاورند. در گام بعدی برداشتن سایر تحریم‌ها که بخش اصلی آن محسوب می‌شود نیز منوط به مذاکره درباره برنامه موشکی و اقدامات منطقه‌ای تهران خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار