غیبت قطعی ۶ استقلالی در اصفهان اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی

تخریب ویلای ۲۵ میلیاردی در تبریز

یک ویلای 25 میلیاردی در حال ساخت در تبریز به دلیل ساخت و ساز غیر قانونی قلع و قمع شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 07
کد خبر: ۸۶۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ویلای 25 میلیاردی که به صورت غیر قانونی در تبریز در حال ساخت بود با دستور قضایی تخریب شد.این اقدام در راستای اعمال تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی باغات انجام شد. بر اساس اخبار منتشر شده مدیریت امور اراضی آذربایجان شرقی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز و با همکاری دادستان عمومی و انقلاب استان و نیروی انتظامی اقدام به قله و قمع این ویلای لوکس کرده‌اند. این ویلای لاکچری در منطقه باسمنج شهرستان تبریز و در اراضی کشاوزی به صورت غیر قانونی در حال ساخت بود.

 

تخریب ویلای ۲۵ میلیاردی در تبریز

 

تخریب ویلای مجلل ۲۵ میلیاردی در تبریز

در راستای اعمال تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، یکی از ویلاهای مجلل که ارزش ریالی معاملاتی آن ۲۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در اقدامی قاطع از سوی مدیریت امور اراضی آذربایجان شرقی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز و با همکاری دادستان عمومی و انقلاب استان و نیروی انتظامی با استفاده از تجهیزات ویژه قلع و قمع شد.

این ویلای مجلل که به صورت غیرقانونی در منطقه باسمنج شهرستان تبریز و در اراضی حاصلخیز کشاورزی احداث شده و در حال تکمیل شدن بود، با اقدام قاطع قضایی اداری قلع و قمع شد تا به متجاسران به قانون، هشدار جدی داده شود که از هرگونه اقدام غیر مجاز برای تغییر کاربری در اراضی کشاورزی خودداری کنند.

صیانت از خاک کشاورزی به عنوان بستر سازنده غذای انسان، وظیفه‌ای است که بر دوش امور اراضی گذاشته شده تا با اقدامات قانونی حافظ امنیت غذایی ملت باشد.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، مدیریت امور اراضی استان به متجاسران و دلالان و سواستفاده کنندگان، هشدار جدی می‌دهد تا از هرگونه اقدام منتهی به تفکیک، افراز، قطعه بندی و تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی زراعی و باغ‌ها به صورت جدی پرهیز کنند.

مدیریت امور اراضی آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: این ویلای مجلل که به صورت غیر قانونی در منطقه باسمنج شهرستان تبریز و در اراضی حاصلخیز کشاورزی احداث می‌شد و در حال تکمیل شدن بود، با اقدام قاطع قضایی – اداری تخریب شد تا به متجاسران به قانون هشدار جدی داده شود، از هرگونه اقدام غیر مجاز برای تغییر کاربری در اراضی کشاورزی خودداری کنند.

بر اساس این گزارش، تخریب این واحد در راستای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، در اقدامی قاطع از سوی مدیریت امور اراضی آذربایجان‌شرقی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز و با همکاری دادستان عمومی و انقلاب استان و نیروی انتظامی با استفاده از تجهیزات ویژه صورت گرفت.

مدیریت امور اراضی آذربایجان‌شرقی به متجاسران و دلالان و سوء استفاده کنندگان هشدار داد تا از هرگونه اقدام منتهی به تفکیک، افراز، قطعه‌بندی و تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی زراعی و باغ‌ها به صورت جدی خودداری کنند.

ارسال نظر