اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

تخت روانچی: شورای امنیت نمی‌تواند نسبت به جنایات صهیونیست‌ها بی تفاوت باشد

نماینده دائم ایران در سازمان ملل با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی تصریح کرد: شورای امنیت نمی‌تواند نسبت به این جنایات بی تفاوت باشد و آمریکا باید به حمایت خود از اسرائیل در سازمان ملل خاتمه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک بامداد امروز (چهارشنبه) در توئیتی با اشاره به حملات اخیر نظامیان صهیونیست به سرزمین‌های اشغالی فلسطین نوشت: حملات مداوم رژٰیم اسرائیل به فلسطین به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از فلسطینی‌های بیگناه منجر شده است.

 

وی افزود: طبیعت نژادپرستانه رژیم آپارتاید بدین معناست که بی عدالتی حاکم خواهد شد.

 

تخت روانچی: شورای امنیت نمی‌تواند نسبت به جنایات صهیونیست‌ها بی تفاوت باشد

تخت روانچی تصریح کرد: شورای امنیت سازمان ملل نمی‌تواند نسبت به این جنایات بی تفاوت باشد و آمریکا باید به حمایت و حفاظت خود از اسرائیل در سازمان ملل خاتمه دهد.

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز دیروز (سه‌شنبه) در توئیتی به زبان عربی حمله به مسجد الاقصی توسط نظامیان صهیونیست را بزرگ‌ترین دلیل بر ماهیت نژادپرستانه و مجرمانه این رژیم خواند و تنها راه‌حل عادلانه قضیه فلسطین را رجوع به اراده فرزندان واقعی این سرزمین و برگزاری همه پرسی برشمرد.

 

مسجد الاقصی و مناطق پیرامون آن در بیت المقدس، طی روزهای اخیر، شاهد حملات شدید نظامیان صهیونیست برای اجرای نقشه‌های تل‌آویو به منظور یهودی‌سازی قدس و تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی بود.

 

پس از تجاوز و تعدی نظامیان صهیونیست به فلسطینی‌ها در قدس اشغالی، گروه‌های مقاومت در غزه اقدام به موشک باران شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه کردند.

 

لازم به ذکر است در درگیری‌های اخیر در مناطق مختلف کرانه باختری و براساس اعلام هلال احمر فلسطین دستکم ۲۴۵ فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر زخمی شدند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار