غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود بقائی: ایران بر ضرورت احترام متقابل میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف تأکید دارد 2 شهید در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا

اعلام حمایت مجدد پنتاگون از ارتش رژیم صهیونیستی

وزیر دفاع ایالات متحده در گفت‌وگو با همتای صهیونیست خود از حمایت قاطع آمریکا از تل آویو در بحبوحه درگیری قوی صهیونیستی با نیروهای مقاومت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) چهارشنبه شب به وقت تهران بار دیگر حمایت قاطع خود از رژیم جنایتکار صهیونیستی را اعلام کرد.

 

به گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده در تماس با همتای اسرائیلی خود «حمایت قاطع» آمریکا از رژیم اسرائیل را تکرار کرد. «جان کربی» سخنگوی پنتاگون گفت: «آستین در این گفت‌وگو بر حمایت قاطع وزارت دفاع آمریکا از حق مشروع اسرائیل برای دفاع از خود و شهروندانش تاکید کرد.»

 

کربی افزود:«آستین بر اهمیت تلاش همه طرف های درگیر در بازگرداندن آرامش تاکید کرد.»

این در حالی است که وزیر خارجه آمریکا نیز از اعزام دیپلمات ارشد این سفارتخانه به تل آویو برای رایزنی با مقام‌های این رژیم در زمینه بررسی روند نبرد قوای صهیونیستی با نیروهای مقاومت خبر داد. «آنتونی بلینکن » وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «هادی عمرو» معاون وزیر امور خارجه در امور اسرائیل و فلسطین را اولین سفر خود به تل آویو فرستاده است

 

منابع آمریکایی گفتند این سفر در ابتدا برای هفته آینده برنامه ریزی شده بود، اما با تشدید درگیری‌ها زودتر انجام گرفت.

«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز ه‌شنبه در نشست خبری خود بدون اشاره به حملات بی‌رحمانه و جنایتکارانه توپخانه و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشتار فلسطینیان بی‌گناه، حملات راکتی حماس را محکوم کرد و خواستار کاستن از تنش‌ها شد.

 

وی در خصوص تحولات اخیر میان فلسطینی‌ها و دشمن صهیونیست، گفت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روزانه در جریان تحولات در اورشلیم (قدس اشغالی) و غزه از جمله ویدئوهایی منتشر شده که رگبار راکت‌هایی که تل‌آویو را هدف قرار می‌دادند، قرار گرفته است.

 

پس از حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی در قدس اشغالی و حمله به نمازگزاران، تنش‌ها در فلسطین اشغالی شده یافته است. فلسطینی‌ها از هفته گذشته نسبت به رای دادگاه رژیم اسرائیل مبنی بر اخراج خانواده‌های فلسطینی از محله شیخ جراح در شرق بیت المقدس در میان حملات نیروهای صهیونیستی اعتراض کردند.

 

تاکنون بیش از ۵۰ نفر از اهالی غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته شهید و ده‌ها نفر مجروح شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر