درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه
انتخابات ۱۴۰۰؛

بازدید وزیر کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰

وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: شورای نگهبان بنابر سیاست‌های کلی انتخابات، یک سری شرایط گذاشته است؛ سوابق را از همه می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 13
کد خبر: ۸۷۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بازدید کرد.

 

 عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه تا روز گذشته 130 نفر ثبت‌نام کردند، گفت: ابتدا از همه داوطلبان عزیزی که شرایط ابلاغی ستاد انتخابات را در حوزه کرونا و نظم و انضباط و مقررات را رعایت کنند، تشکر می‌کنم. امیدوارم این همدلی در رعایت قوانین و دستورالعمل‌های کرونایی تا آخر انتخابات ادامه داشته باشد و ان‌شاالله از سوی همه نامزدها و ستادهای آنان رعایت شود.

 

وی افزود: فضای امنیتی انتخابات به طور کلی مساعد است. رصد به صورت مستمر انجام می‌گیرد و امید است همه مردم به نیروهای امنیتی و انتظامی ما کمک کنند. در حوزه پشتیبانی‌ها نیز از شش ماه قبل جلساتی برگزار شده است.

 

وزیر کشور گفت: با توجه به فضای کرونایی که وجود دارد، ممکن است در تبلیغات نامزدها و تجمعات مجبور شویم محدودیت‌هایی را قائل بشویم. دوستان وزارت بهداشت معتقد به اعمال محدودیت‌ها هستند. اولویت اول ما سلامت و جان مردم است و امیدوارم رسانه‌ها با ابتکار و خلاقیت و با تاثیرگذاری بیشتر فضای تبلیغات را پوشش بدهند و کامل کنند.

 

رحمانی‌فضلی گفت: ما از هر نوع پیشنهادی که از سوی رسانه‌ها ارائه بشود و بتواند موضوع مشارکت مردم که خواست همه مردم و مقام معظم رهبری است را پوشش بدهد و حتماً بررسی و استفاده خواهیم کرد.

 

وی بیان کرد: امیدواریم در این دوره همه کارها با رعایت کامل قانون و مشارکت مردم در انتخابات انجام بگیرد.

 

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص مصوبه شورای نگهبان اظهار داشت: هیچ ابهامی در هماهنگی شورای نگهبان و وزارت کشور نیست. ما، شورای نگهبان و داوطلبان قانونی عمل کردیم. شورای نگهبان بنا بر ابلاغیه سیاست‌های کلی انتخابات شرایطی را لحاظ کرده که متولی اکثر آن‌ها خود شورای نگهبان و متولی سه مورد آن وزارت کشور است. مدارک را دسته‌بندی‌شده در اختیار شورای نگهبان قرار می‌دهیم؛ باید با تدبیر و هماهنگی این مشکلات را حل کنیم. شورای نگهبان شرایطی برای تفسیر رجل سیاسی در نظر گرفته که ما هم در کنار آن مدارکی مانند تحصیلات، گواهی عدم سوپیشینه و سابقه مدیریتی را  تحویل می گیریم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار