درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
انتخابات ۱۴۰۰؛

بازدید وزیر کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰

وزیر کشور در جمع خبرنگاران گفت: شورای نگهبان بنابر سیاست‌های کلی انتخابات، یک سری شرایط گذاشته است؛ سوابق را از همه می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 13
کد خبر: ۸۷۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند ثبت‌نام داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بازدید کرد.

 

 عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه بازدید از محل ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه تا روز گذشته 130 نفر ثبت‌نام کردند، گفت: ابتدا از همه داوطلبان عزیزی که شرایط ابلاغی ستاد انتخابات را در حوزه کرونا و نظم و انضباط و مقررات را رعایت کنند، تشکر می‌کنم. امیدوارم این همدلی در رعایت قوانین و دستورالعمل‌های کرونایی تا آخر انتخابات ادامه داشته باشد و ان‌شاالله از سوی همه نامزدها و ستادهای آنان رعایت شود.

 

وی افزود: فضای امنیتی انتخابات به طور کلی مساعد است. رصد به صورت مستمر انجام می‌گیرد و امید است همه مردم به نیروهای امنیتی و انتظامی ما کمک کنند. در حوزه پشتیبانی‌ها نیز از شش ماه قبل جلساتی برگزار شده است.

 

وزیر کشور گفت: با توجه به فضای کرونایی که وجود دارد، ممکن است در تبلیغات نامزدها و تجمعات مجبور شویم محدودیت‌هایی را قائل بشویم. دوستان وزارت بهداشت معتقد به اعمال محدودیت‌ها هستند. اولویت اول ما سلامت و جان مردم است و امیدوارم رسانه‌ها با ابتکار و خلاقیت و با تاثیرگذاری بیشتر فضای تبلیغات را پوشش بدهند و کامل کنند.

 

رحمانی‌فضلی گفت: ما از هر نوع پیشنهادی که از سوی رسانه‌ها ارائه بشود و بتواند موضوع مشارکت مردم که خواست همه مردم و مقام معظم رهبری است را پوشش بدهد و حتماً بررسی و استفاده خواهیم کرد.

 

وی بیان کرد: امیدواریم در این دوره همه کارها با رعایت کامل قانون و مشارکت مردم در انتخابات انجام بگیرد.

 

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص مصوبه شورای نگهبان اظهار داشت: هیچ ابهامی در هماهنگی شورای نگهبان و وزارت کشور نیست. ما، شورای نگهبان و داوطلبان قانونی عمل کردیم. شورای نگهبان بنا بر ابلاغیه سیاست‌های کلی انتخابات شرایطی را لحاظ کرده که متولی اکثر آن‌ها خود شورای نگهبان و متولی سه مورد آن وزارت کشور است. مدارک را دسته‌بندی‌شده در اختیار شورای نگهبان قرار می‌دهیم؛ باید با تدبیر و هماهنگی این مشکلات را حل کنیم. شورای نگهبان شرایطی برای تفسیر رجل سیاسی در نظر گرفته که ما هم در کنار آن مدارکی مانند تحصیلات، گواهی عدم سوپیشینه و سابقه مدیریتی را  تحویل می گیریم./ تسنیم

ارسال نظر