دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

سخنگوی حماس: معادله موشکباران تل آویو در برابر بمباران غزه را پیاده کردیم

سخنگوی حماس: معادله موشکباران تل آویو در برابر بمباران غزه را پیاده کردیم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) تاکید کرد : دشمن در این نبرد گرفتار شده و ما معادله موشک با موشک و شهر با شهر را پیاده کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «فوزی برهوم»، سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی و یکی از رهبران بلندپایه حماس در غزه تصریح کرد: مقاومت توانست، در این دور از رویارویی‌ها معادله‌ای را با مضمون «گلوله باران با گلوله باران، شهر با شهر و موشک با موشک» را پیاده کند.

 

سخنگوی جنبش حماس افزود: هنگامی که مقاومت وارد این نبرد با رژیم صهیونیستی شد، با حد و حدود و مکانیزم مدیریت و اداره آن آشنا بود و این موضوع جدیدی برای گردان‌های مقاومت فلسطینی نیست که این بار، نبرد طولانی‌تر است، اما این برای رژیم صهیونیستی موضوع جدیدی است که متحمل ضربات کیفی و شدیدی شود که از زمان تأسیس تاکنون همانند آن را به یاد ندارد، از جمله این ضربات می‌توان به تل آویو، پایتخت سیاسی این رژیم اشاره کرد که طی سه دقیقه متحمل 150 موشک شد.

 

برهوم افزود: دشمن تصور می‌کرد، این در از رویارویی‌ها محدود خواهد بود و پایان خواهد یافت به همین دلیل جنگ روانی با این مضمون که نبرد طولانی خواهد بود، به راه انداخت،ولی ما آماده‌ایم و آمادگی ورود به این نبرد تا طولانی‌ترین مدت را داریم. 

این رهبر جنبش حماس تأکید کرد: گرفتار شدن دشمن در این نبرد، نتیجه کوچک و ناچیز شمردن مقاومت است، اما اکنون معادله ثابت کرد که در برابر بمباران غزه، تل‌آویو موشکباران خواهد شد و تخریب خانه‌ها به همان شکل پاسخ داده خواهد شد.

 

این شخصیت برجسته حماس پیش بینی‌کرد که دشمن هیچ یک از اهداف خود را محقق نخواهد کرد و در تحقق آنها با شکست مواجه خواهد شد و این کارزار با فرستادن میانجی‌ها برای دستیابی به آتش بس پایان خواهد یافت، همانند آنچه در جنگ‌های سال 2012 و 2014 انجام دادند.

 

وی درباره میانجیگری‌های بین المللی که برای جلوگیری از تشدید اوضاع پشت پرده جریان دارد، توضیح داد: تماس‌ها با جنبش حماس قطع نمی‌شود و در این زمینه تماس‌هایی از مصر و قطر و سازمان ملل داشتیم، اما به آنها شفاف و صریح گفتیم که ما حق دفاع از مقدسات و وطن و سرزمین‌مان را داریم و اینکه هر میانجیگری باید دشمن صهیونیستی را وادر به توقف تجاوزاتش علیه قدس و سرتاسر سرزمین‌مان کند.

 

برهوم درباره غافلگیری‌هایی که مقاومت در صورت ادامه نبرد آماده کرده است، گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل امروز در برابر صحنه‌ای قرار دارد که اصلا حسابی برای آن باز نکرده بود و تصورش را هم نمی‌کرد، یعنی حملات متمرکز در عمق و روی مراکز و نقاط حساس این رژیم، بالطبع ما چیزهایی داریم که با آنها دشمن خود را آزار دهیم و در صورتی که دشمن اقدام به حمله زمینی به نوار غزه کند، این فرصتی واقعی برای مقاومت است تا به جان ارتش دشمن بیفتد و در پایان اشغالگران باید بدانند که امروز معادله تغییر کرده است، به هر کودک فلسطینی که از رفح تا قدس تعرض و تعدی صورت گیرد، مقاومت برای آن پاسخ خواهد داشت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار