ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

حماس خبر توافق آتش‌بس شش ماهه را تکذیب کرد

سخنگوی جنبش حماس در واکنش به ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص دستیابی به توافق برقراری آتش‌بس شش ماهه در غزه را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۷۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس دوشنبه شب بلافاصله پس از ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص حصول توافق آتش‌بس شش ماهه در غزه،‌ گفت که «چنین خبری صحت ندارد».

به گزارش المیادین، سخنگوی حماس گفت: «خبر منتشر شده رسانه‌‌های اسرائیلی درباره توافق با حماس بر سر آتش بس در غزه به مدت شش ماه بی‌پایه و اساس است».

فوزی برهوم افزود: «تاکید می‌کنیم که آتش‌بس بین مقاومت و رژیم اشغالگر بستگی به این دارد که این رژیم به همه تفاهمات قبلی خود پایبند باشد».

سخنگوی حماس این اظهارات را دقایقی پس از آنکه تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی حصول توافق آتش‌بس شش ماهه در غزه شده بود، عنوان کرد.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در بیانیه‌ای این ادعای رژیم صهیونیستی را رد کرد و موافقت با آتش‌بس شش ماهه مشروط به این است که رژیم صهیونیستی به تفاهمات مربوط به رفع محاصره غزه پایبند باشد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی شد که این رژیم با مسئولان جنبش حماس بر سر آتش‌بس شش ماهه در غزه به توافق رسیده است .

صبح روز شنبه (۱۴ اردیبهشت/۴ می) بود که رژیم صهیونیستی به مناطقی در نوار غزه حمله کرد و مقاومت با شلیک چندین راکت پاسخ داد؛ اما این اتفاق موقت نبود و لحظه به لحظه بر حجم تنش‌ها میان نوار غزه و رژیم صهیونیستی افزوده شد.

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در روز و شب یکشنبه (۱۵ اردیبهشت/۵ می) نیز ادامه پیدا کرد و مقاومت نیز با شلیک راکت و موشک قاطعانه پاسخ داد که سرانجام با وساطت مصر و قطر و سازمان ملل دوشنبه (۱۶ اردیبهشت/۶ می) آتش‌بس در نوار غزه برقرار شد و پس از دو روز جنگ، آرامش این منطقه را فرا گرفت.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار