دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

واکنش ایران به تحولات مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایران با حساسیت و دقت، تحولات روزهای اخیر در مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان را دنبال می‌کند و امیدوار است اختلاف پیش آمده، هر چه سریع‌تر با درایت طرفین و از طرق مسالمت آمیز حل و فصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در واکنش به مسائل به وجود آمده در مرزهای جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با حساسیت و دقت، تحولات روزهای اخیر در مرزهای دو کشور همسایه جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان را دنبال می‌کند و امیدوار است اختلاف پیش آمده، هر چه سریع‌تر با درایت طرفین و از طرق مسالمت آمیز حل و فصل شود.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران، ضمن تاکید بر ضرورت حفظ ثبات و آرامش در منطقه، طرفین را به خویشتنداری و پرهیز از دامن زدن به اختلافات و احترام به مرزهای دو کشور دعوت می‌کند.

 

خطیب زاده آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای کمک به حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات دو کشور از جمله اختلاف اخیر مورد تاکید قرار داد.

 

گفتنی است رسانه های ارمنستان اخیرا به نقل از منابع رسمی این کشور از پیشروی نیروهای جمهوری آذربایجان تا ۳.۵ کیلومتر به خاک ارمنستان در یکی از مناطق مرزی خبر دادند. از سوی دیگر، منابع خبری جمهوری آذربایجان نیز قبل از آن گزارش داده بودند که نیروهای ارمنستان در جریان جنگ اول قره باغ علاوه بر قره باغ، برخی مناطق مرزی جمهوری آذربایجان را به صورت غیرقانونی به کنترل خود در آوردند.

 

بعد از آن که ایروان، باکو را به نقض آتش‌بس و تمامیت ارضی خود متهم کرد، ولادیمیر پوتین رئیس‌ جمهور روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان بر لزوم رعایت دقیق آتش‌بس قره‌باغ تاکید کرد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار