وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

چین: آمریکا چشمش را به روی رنج مردم فلسطین بسته است

سخنگوی وزارت خارجه چین از اقدام آمریکا در جلوگیری از بیانیه ضد اسرائیلی در شورای امنیت سازمان ملل انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر چین مخالفت آمریکا با اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای صدور بیانیه‌ای در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی را اقدامی «تأسف‌آور» توصیف کرد.

 

«هوا چانیینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری جمعه گفت: «اعضای شورای امنیت از درگیری‌ها نگرانند و از این شورا خواسته‌اند به وظیفه خود برای ایجاد ثبات و کاستن از تنش‌ها عمل کنند.»

 

وی در ادامه گفت: «همان‌طور که شما گفتید آمریکا متأسفانه به تنهایی با صدور بیانیه در نشست اضطراری شورای امنیت در روز ۱۰ می جلوگیری کرد. در دومین نشست اضطراری در روز ۱۲ می هم تقریباً همه اعضای شورای امنیت از صدور بیانیه مطبوعاتی در خصوص اوضاع فلسطین حمایت کردند اما آمریکا به تنهایی از انعکاس صدای این شورا جلوگیری کرد و یکبار دیگر روبروی جامعه جهانی ایستاد.»

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه تصریح کرد: «آمریکا ادعا می‌کند حقوق بشر مسلمان‌ها برایش اهمیت دارد. اما در حالی که درگیری‌های اخیر میان فلسطین و اسرائیل در حال سوق دادن عده زیادی از مسلمان‌های فلسطینی به سمت جنگ و رنج است آمریکا چشمش را به مصائب فلسطین بسته و حتی از اظهار نظر شورای امنیت در خصوص این مسئله هم جلوگیری کرده است.»

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد چهارشنبه یک جلسه اضطراری درباره درگیری‌های میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها برگزار کرد اما آمریکا از صدور بیانیه‌ای در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی خودداری کرد.

یک دیپلمات که خواسته نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت آمریکا معتقد بود برگزاری این جلسه شورای امنیت برای ابراز نگرانی درباره تحولات جاری در فلسطین کفایت می‌کند. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار