ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چین: آمریکا چشمش را به روی رنج مردم فلسطین بسته است

چین: آمریکا چشمش را به روی رنج مردم فلسطین بسته است سخنگوی وزارت خارجه چین از اقدام آمریکا در جلوگیری از بیانیه ضد اسرائیلی در شورای امنیت سازمان ملل انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر چین مخالفت آمریکا با اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای صدور بیانیه‌ای در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی را اقدامی «تأسف‌آور» توصیف کرد.

 

«هوا چانیینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری جمعه گفت: «اعضای شورای امنیت از درگیری‌ها نگرانند و از این شورا خواسته‌اند به وظیفه خود برای ایجاد ثبات و کاستن از تنش‌ها عمل کنند.»

 

وی در ادامه گفت: «همان‌طور که شما گفتید آمریکا متأسفانه به تنهایی با صدور بیانیه در نشست اضطراری شورای امنیت در روز ۱۰ می جلوگیری کرد. در دومین نشست اضطراری در روز ۱۲ می هم تقریباً همه اعضای شورای امنیت از صدور بیانیه مطبوعاتی در خصوص اوضاع فلسطین حمایت کردند اما آمریکا به تنهایی از انعکاس صدای این شورا جلوگیری کرد و یکبار دیگر روبروی جامعه جهانی ایستاد.»

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه تصریح کرد: «آمریکا ادعا می‌کند حقوق بشر مسلمان‌ها برایش اهمیت دارد. اما در حالی که درگیری‌های اخیر میان فلسطین و اسرائیل در حال سوق دادن عده زیادی از مسلمان‌های فلسطینی به سمت جنگ و رنج است آمریکا چشمش را به مصائب فلسطین بسته و حتی از اظهار نظر شورای امنیت در خصوص این مسئله هم جلوگیری کرده است.»

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد چهارشنبه یک جلسه اضطراری درباره درگیری‌های میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها برگزار کرد اما آمریکا از صدور بیانیه‌ای در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی خودداری کرد.

یک دیپلمات که خواسته نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت آمریکا معتقد بود برگزاری این جلسه شورای امنیت برای ابراز نگرانی درباره تحولات جاری در فلسطین کفایت می‌کند. /فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار