پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

چین: آمریکا چشمش را به روی رنج مردم فلسطین بسته است

سخنگوی وزارت خارجه چین از اقدام آمریکا در جلوگیری از بیانیه ضد اسرائیلی در شورای امنیت سازمان ملل انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر چین مخالفت آمریکا با اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد برای صدور بیانیه‌ای در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی را اقدامی «تأسف‌آور» توصیف کرد.

 

«هوا چانیینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری جمعه گفت: «اعضای شورای امنیت از درگیری‌ها نگرانند و از این شورا خواسته‌اند به وظیفه خود برای ایجاد ثبات و کاستن از تنش‌ها عمل کنند.»

 

وی در ادامه گفت: «همان‌طور که شما گفتید آمریکا متأسفانه به تنهایی با صدور بیانیه در نشست اضطراری شورای امنیت در روز ۱۰ می جلوگیری کرد. در دومین نشست اضطراری در روز ۱۲ می هم تقریباً همه اعضای شورای امنیت از صدور بیانیه مطبوعاتی در خصوص اوضاع فلسطین حمایت کردند اما آمریکا به تنهایی از انعکاس صدای این شورا جلوگیری کرد و یکبار دیگر روبروی جامعه جهانی ایستاد.»

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه تصریح کرد: «آمریکا ادعا می‌کند حقوق بشر مسلمان‌ها برایش اهمیت دارد. اما در حالی که درگیری‌های اخیر میان فلسطین و اسرائیل در حال سوق دادن عده زیادی از مسلمان‌های فلسطینی به سمت جنگ و رنج است آمریکا چشمش را به مصائب فلسطین بسته و حتی از اظهار نظر شورای امنیت در خصوص این مسئله هم جلوگیری کرده است.»

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد چهارشنبه یک جلسه اضطراری درباره درگیری‌های میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها برگزار کرد اما آمریکا از صدور بیانیه‌ای در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی خودداری کرد.

یک دیپلمات که خواسته نامش فاش نشود به خبرگزاری فرانسه گفت آمریکا معتقد بود برگزاری این جلسه شورای امنیت برای ابراز نگرانی درباره تحولات جاری در فلسطین کفایت می‌کند. /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار