مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد سرلشکر موسوی: برنامه آمادگی نیرو‌های مسلح در سه بازه زمانی پیش می‌رود پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از مردم فلسطین استواریم پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور

گفت‌وگوی تلفنی قالیباف با رئیس مجلس تونس

رئیس مجلس شورای اسلامی در تماس تلفنی با رئیس مجلس تونس ضمن محکومیت تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: دفاع از مردم فلسطین و آزادی قدس و حمایت گسترده از آرمانهای جهان اسلام، تکلیف همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، گفت‌وگوی تلفنی راشد الخریجی الغنوشی، رئیس مجلس نمایندگان تونس با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی انجام گرفت و رئیس مجلس شورای اسلامی در تماس تلفنی با راشد الخریجی الغنوشی ضمن تبریک عید فطر، حول محور جنایات اخیر رژیم اشغالگر قدس به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

 

قالیباف در ابتدای این تماس تلفنی، با اشاره به ماهیت تجاوزگر رژیم اشغالگر قدس در کشتار مردم مسلمان فلسطین به‌ویژه زنان و کودکان بی‌دفاع گفت: امروز جهان اسلام شاهد است که رژیم غاصب صهیونیستی با تمام توان به قتل‌عام مسلمانان فلسطین برخاسته است».


وی در ادامه افزود: «اکنون که این رژیم غاصب علاوه بر هتک حرمت مسجدالاقصی قبله اول مسلمین به جنایت علیه بشریت و کشتار مردم غزه و فلسطین ادامه می‌دهد، ضرورت دارد پارلمانهای کشورهای اسلامی به‌عنوان نماینده مردم به دفاع تمام‌عیار از فلسطین برخیزند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی جنایات آشکار رژیم صهیونیستی و سکوت مجامع بین‌المللی و‌ حقوق بشری در فجایع نوار غزه و مسجدالاقصی را تجاوز به جهان اسلام خواند و اظهار داشت: دفاع از مردم فلسطین و آزادی قدس و حمایت گسترده از آرمانهای جهان اسلام، تکلیف همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان است.

 

قالیباف با اشاره به نیاز بیشتر جهان اسلام به انسجام و وحدت نظر تأکید کرد: همبستگی، تعامل و مراودات کشورهای اسلامی راه را بر جنایات رژیم اشغالگر قدس خواهد بست.

 

در ادامه این دیدار، راشد الخریجی الغنوشی، رئیس مجلس نمایندگان تونس نیز ضمن تبریک عید فطر و تشکر از این تماس تلفنی گفت: «عید فطر امسال، بر امت اسلامی تلخ شد و به خاک و خون کشیده شدن مردم مسلمان فلسطین شادی را از مسلمانان گرفت».

 

وی تأکید کرد: تشدید تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی در نوار غزه و رام‌الله، عید فطر را برای همه مسلمانان با درد و غم همراه نمود.

 

الغنوشی تصریح کرد: در شرایطی که جامعه جهانی توان توقف ماشین تجاوز رژیم اشغالگر قدس را ندارد، مسلمانان باید با تمام توان از فلسطین، قدس و مردم مسلمان این منطقه دفاع کنند.

 

وی همچنین تأکید نمود: مسئله فلسطین صرفاً مربوط به فلسطینی‌ها نیست بلکه مربوط به مسلمانان، اعراب و همه انسانهای آزادیخواه است که حق زندگی و آزادی دارند».

 

رئیس مجلس نمایندگان تونس در پایان تلاش همه‌جانبه پارلمانهای کشورهای اسلامی را در حمایت از مردم فلسطین خواستار شد و گسترش و توسعه همکاری‌های دو کشور مسلمان تونس و جمهوری اسلامی ایران را مورد تأکید قرار داد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار