ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

وقتی که پرسپولیس از سپاهانی‌ها شکایت می‌کند

باشگاه پرسپولیس از باشگاه سپاهان به دلیل پخش شعارهای حاشیه‌ساز در دیدار با مس رفسنجان شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، با پیگیری‌های معاونت حقوقی این باشگاه، تحویل لوایح جدید شکایت از باشگاه سپاهان اصفهان ادامه دارد تا این اسناد در اختیار فدراسیون فوتبال و کمیته‌های اخلاق و انضباطی قرار بگیرد. باشگاه پرسپولیس با ارائه مدارک جدید، از چند بازیکن، کارمند و مسئول باشگاه سپاهان شکایت کرد تا کمیته‌های انضباطی و اخلاق پس از بررسی اسناد تازه در مورد جنجال پایان بازی با سپاهان، تصمیم‌گیری کنند.

 

یکی از مهمترین اقدامات باشگاه پرسپولیس، ارائه شکایت تازه از مدیران سپاهان مبنی بر ادامه دادن به موضوع پخش شعارهای حاشیه‌ساز بر مبنای تحقیر و تمسخر پرسپولیس در دیدار مقابل مس رفسنجان از طریق بلندگوهای ورزشگاه نقش جهان بود. این اتفاق در حاشیه دیدار با پرسپولیس هم رقم خورد که با اعتراض شدید همراهان تیم در اصفهان همراه بود و یکی از مسئولان برگزاری این دیدار قول داد دیگر چنین موضوعی در اصفهان پیش نمی‌آید، اما درست چند روز بعد و در دیدار روز یکشنبه 26 اردیبهشت ماه برابر مس رفسنجان، این شعار بارها در ورزشگاه پخش شد و اسناد ارائه شده به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد شعارها از طریق گیرنده‌های تلویزیونی هم قابل تشخیص بود.

 

در این مورد، باید دید سعید بطحایی ناظر دیدار سپاهان - مس رفسنجان چه واکنشی به پخش شعار علیه هواداران پرسپولیس داشته و چطور قصد دارد این موضوع را به سمع و نظر ارکان قضایی فدراسیون فوتبال برساند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار