محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

وقتی که پرسپولیس از سپاهانی‌ها شکایت می‌کند

باشگاه پرسپولیس از باشگاه سپاهان به دلیل پخش شعارهای حاشیه‌ساز در دیدار با مس رفسنجان شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 17
کد خبر: ۸۸۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، با پیگیری‌های معاونت حقوقی این باشگاه، تحویل لوایح جدید شکایت از باشگاه سپاهان اصفهان ادامه دارد تا این اسناد در اختیار فدراسیون فوتبال و کمیته‌های اخلاق و انضباطی قرار بگیرد. باشگاه پرسپولیس با ارائه مدارک جدید، از چند بازیکن، کارمند و مسئول باشگاه سپاهان شکایت کرد تا کمیته‌های انضباطی و اخلاق پس از بررسی اسناد تازه در مورد جنجال پایان بازی با سپاهان، تصمیم‌گیری کنند.

 

یکی از مهمترین اقدامات باشگاه پرسپولیس، ارائه شکایت تازه از مدیران سپاهان مبنی بر ادامه دادن به موضوع پخش شعارهای حاشیه‌ساز بر مبنای تحقیر و تمسخر پرسپولیس در دیدار مقابل مس رفسنجان از طریق بلندگوهای ورزشگاه نقش جهان بود. این اتفاق در حاشیه دیدار با پرسپولیس هم رقم خورد که با اعتراض شدید همراهان تیم در اصفهان همراه بود و یکی از مسئولان برگزاری این دیدار قول داد دیگر چنین موضوعی در اصفهان پیش نمی‌آید، اما درست چند روز بعد و در دیدار روز یکشنبه 26 اردیبهشت ماه برابر مس رفسنجان، این شعار بارها در ورزشگاه پخش شد و اسناد ارائه شده به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد شعارها از طریق گیرنده‌های تلویزیونی هم قابل تشخیص بود.

 

در این مورد، باید دید سعید بطحایی ناظر دیدار سپاهان - مس رفسنجان چه واکنشی به پخش شعار علیه هواداران پرسپولیس داشته و چطور قصد دارد این موضوع را به سمع و نظر ارکان قضایی فدراسیون فوتبال برساند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده