نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

احتمال وجود کرونای هندی و آفریقایی در تهران

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه وضعیت رنگبندی کرونایی شهر تهران نارنجی است، گفت: ما با هرگونه ازدحام و گردهمایی در تهران مخالف هستیم و از نظر بهداشتی آنها را مخاطره آمیز می‌دانیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا زالی درباره شناسایی ویروس موتاسیون یافته هندی و آفریقایی در تهران، گفت: با توجه به توالی‌یابی‌های انجام شده هنوز شواهد قطعی از ویروس‌های جهش یافته در تهران را رصد نکردیم اما قطعا در تهران هم ویروس جهش یافته وجود دارد؛ زیرا وقتی در استان‌های متعدد تعداد قابل توجهی از این نوع ابتلا گزارش شده است، بدون تردید در تهران هم این انواع جهش یافته وجود دارد زیرا تهران حجم بالایی از ارتباطات بین استانی را تجربه می‌کند و مقصد بسیاری از سفرها است. بنابراین دوراز انتظار نیست در تهران هم انواع جهش یافته مشاهده شود.


وی افزود: تهران در حال گذر از خیز چهارم با ویروس جهش یافته انگلیسی است بنابراین نمای بارز اپیدمیولوژیک در حال حاضر با ویروس انگلیسی است.

زالی در ادامه درباره توصیه‌های ستاد کرونای استان تهران در برگزاری نشست‌ها و میتینگ‌های انتخاباتی بویژه داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: ما با هرگونه ازدحام و گردهمایی در تهران مخالف هستیم و از نظر بهداشتی آنها را مخاطره آمیز می‌دانیم. میتینگ‌های انتخاباتی طبیعتا به همین منوال خواهند بود زیرا هرچقدر هم پیش‌بینی و تمهیدات سختگیرانه‌ای اعمال شود باز هم چون میتینگ‌ها یک ماهیت خودجوش دارند ممکن است در انتقال بیماری موثر باشند.



وی افزود: نظر کارشناسی ما این است که برای اینکه پدیده انتخابات به عنوان پدیده و عامل تسریع‌کننده گسترش بیماری تلقی نشود، مدل جدیدی از تبلیغات انتخاباتی را در کشور تجربه کنیم. بهترین و کم خطرترین مدل استفاده از بستر مجازی است.



زالی تاکید کرد: میتینگ‌های فیزیکی انتخاباتی ما را دچار مشکل خواهند کرد؛ بویژه آنکه ما در تهران وضعیت نارنجی را تجربه می‌کنیم و بعید است تا هفته آینده تغییری در رنگبندی آن ایجاد شود.



وی گفت: احتمالا برگزاری میتینگ ها با رنگ نارنجی تهران همزمان خواهد شد پس هرگونه میتینگ از نظر بهداشتی پرمخاطره است و در عصر ارتباطات داوطلبان محترم باید از فضای مجازی و بستر تکنولوژی استفاده کنند و از تجمعات و تبلیغات سنتی فاصله بگیرند./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار