درخواست بی‌شرمانه وزیر خارجه انگلیس از ایران رایزنی گروسی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ایران پوتین به پزشکیان: سلام من را به رهبر انقلاب برسانید نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه حمله موشکی و پهپادی یمن به اسرائیل عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است

نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برنده انتخابات شهرداری استانبول شد

مخالفان ترکیه‌ای از پیروزی نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق ترکیه در انتخابات شهرداری استانبول خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۵۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، «اکرم امام‌اوغلو» نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق روز چهارشنبه پس از بازشماری آرای تعداد از حوزه‌های رای شهر استانبول، برنده انتخابات شهرداری استانبول اعلام شد.

در استانبول که بزرگ‌ترین شهر ترکیه محسوب می‌شود، نامزدهای هر دو حزب جمهوری‌خواه خلق و حزب عدالت و  توسعه با توجه به رقابت تنگانگ و نزدیک بین این دو حزب رقیب، مدعی پیروزی شده‌ بودند و از همین روی در بخشی از مناطق استانبول بازشماری آرا صورت گرفت.

پیشتر حزب جمهوری‌خواه خلق گفته بود که اکرم امام‌اوغلو، نامزدش برای شهرداری استانبول با ۲۸ هزار رای بیشتر پیروز و در مقابل حزب عدالت و توسعه مدعی شده بود که  بینالی ایلدریم نخست وزیر سابق و نامزد این حزب با ۴ هزار رای بیشتر، پیروز انتخاب شده است.

حزب حاکم «توسعه و عدالت» ترکیه به نامزدی بینالی ایلدیریم در انتخابات شوراهای این کشور در رقابتی نزدیک با حزب جمهوری‌خواه خلق به نامزدی اکرم امام‌اوغلو مهمترین حزب مخالف دولت در برخی از شهرهای مهم از جمله آنکارا و ازمیر و استانبول شکست خورده است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده