قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

چین خواستار تلاش برای پیشبرد مذاکرات برجامی شد

نماینده دائم چین در وین خواستار اهتمام داشتن طرف‌های برجامی بر احیای توافق هسته‌ای، لغو تحریم‌های آمریکا و احیای کامل برجام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر  «وانگ گان» نماینده دائم چین در وین در واکنش به نشست امروز (چهارشنبه) کمیسیون مشترک برجام خواستار تلاش برای احیای توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های آمریکا شد.

 

این مقام ارشد چین در رشته پیامی توییتری از طرف‌های برجامی خواست تا برای پیشبرد مذاکرات درباره توافق هسته‌ای ایران تلاش کنند و بازگشت به این توافق و احیای کامل آن را در اولویت قرار دهند.

 

او همچنین اعلام کرد: «چین از ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حمایت می‌کند تا به تفاهمی برای گسترش توافق موقت فنی برسند.»

 

وانگ گان در انتها بیان کرد: «همه طرف‌ها باید برای احیای کامل برجام، مشارکت و تسهیل روند مذاکرات، لغو تحریم‌ها و مناقشات هسته‌ای اهتمام داشته باشند.»

پیشتر دیپلمات‌های اروپایی از سه کشور آلمان انگلیس و فرانسه اعلام کرده بودند بدون دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تاسیسات ایران، احیای برجام امکان‌پذیر نخواهد بود. 

 

ساعاتی پیش نشست کمیسیون مشترک برجام با شرکت هیأت‌های ایران، گروه۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) و به ریاست «انریکه مورا» معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا، در گراند هتل وین آغاز شد.

 

نماینده روسیه در این مذاکرات نیز در پیامی نوشت: «دور چهارم مذاکرات به پایان رسید. شرکت‌کنندگان در برجام امروز به این نتیجه رسیدند که پیشرفت خوب و قابل توجهی حاصل شده و احیای توافق در دسترس است.»

 

دبیر این نشست نیز اعلام کرد: «تقریبا مطمئن هستم به توافق نهایی برای احیای برجام خواهیم رسید. ایران در حال مذاکره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد تمدید توافقنامه فنی است. توافق هسته‌ای کلید ثبات منطقه است.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار