آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

فواید شکلات برای بدن

همه می‌دانند که مفیدترین شکلات، شکلات تلخ است. محتوای دانه‌های کاکائو که حداقل ۷۰ درصد در آن کاکائو باشد برای بدن مفید است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر شکلات شیر ​​و انواع شکلات‌های طعم‌دار تنها حاوی مقدار کمی کاکائو هستند و بیشتر آنها روغن‌های فراوری‌شده و شکر هستند. با این حال، قند در شکلات تلخ نیز یافت می‌شود، اگرچه مقدار آن بسیار کمتر است.

 

شکلات محصولی با کالری بالاست. همه شکلات‌ها به دلیل محتوای چربی زیاد است، که می‌تواند به عنوان یک سوخت انرژی عالی محسوب شود و تهدیدی برای سلامتی بدن محسوب نمی‌شود. علاوه بر این، شکلات تلخ حاوی ویتامین‌های E ،K، برخی ویتامین‌های گروه B و همچنین مقدار زیادی آهن و مس است. منیزیم، فسفر، روی و منگنز نیز در شکلات یافت می‌شود.

 

پزشک خانواده ناتالیا گورن در مقاله‌ای در مورد خطرات و فواید مصرف منظم شکلات صحبت می‌کند: «اگر هر روز یک برش بخورید، برای سلامتی مفید است.»

 

وی همچنین اشاره کرد که تفاوت اصلی شکلات شیری و شکلات تلخ در درصد کاکائو موجود شکلات در آنهاست. این غلظت بالای دانه‌های کاکائو است که تمام مزایای استفاده از محصول را به همراه دارد و مسئول محافظت در برابر رادیکال‌های آزاد، بهبود خلق و خوی به دلیل تولید اندورفین و همچنین اشباع با مواد معدنی مفید است.

این متخصص در پایان گفت: اما افراد دیابتی یا چاق باید از مصرف مکرر شکلات خودداری کنند.

 

تحقیقات اخیر همچنین نشان داده که شکلات برای تقویت عملکرد مغز مفید است. دانه‌های کاکائو حاوی مواد ارزشمند فلاونول‌هاست که از مناطق  مسئول حافظه در مغز و همچنین سرعت فرآیندهای فکر کردن محافظت می‌کند./اسپوتنیک

کلمات کلیدی: شکلات
ارسال نظر
آخرین اخبار