ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

صالحی: غنی سازی ۶۰ درصدی همچنان ادامه دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان این‌که غنی سازی ۶۰ درصد، ۲۰ درصد و ۵ درصد همچنان ادامه دارد، گفت: میزان انباشت ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد ما بیش از ۹۰ کیلوگرم است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (دوشنبه) با اشاره به پایان مهلت سه ماهه ضبط دوربین‌های مستقر آژانس و تماس تلفنی صبح امروز با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشت: مذاکرات ۱+۴ که در وین در جریان است تصمیم جمهوری اسلامی ایران بر این قرار شد که تا یک ماه دیگر برنامه‌ها ضبط شود و این مصوبه، حوالی ظهر در تماسی تلفنی به جناب آقای گروسی ابلاغ شد.
وی که با خبرگزاری صدا و سیما گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: ما هیچ بیانیه مشترکی این بار نداریم و این تصمیم نظام را ابلاغ کردیم و امیدواریم در این فرصت داده شده مذاکرات به نتیجه مورد نظر برسد.
رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص ادامه غنی سازی ۶۰ درصد افزود: غنی سازی ۶۰ درصد، ۲۰ درصد و ۵ درصد همچنان ادامه دارد و میزان انباشت ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد ما بالای ۹۰ کیلوگرم است که بر اساس قانون مصوب مجلس باید در یک سال به ۱۲۰ کیلوگرم می‌رسید و الان بعد از حدود ۴ ماه به ۹۰ کیلوگرم رسیده است.
صالحی گفت: میزان اورانیوم ۶۰ درصد ما بالای ۲.۵ کیلوگرم رسیده است و اورانیوم ۵ درصد ما هم بالای ۵ تن است و فعالیت‌های هسته‌ای ما همچنان ادامه دارد.

به گزارش فارس، امروز (دوشنبه) سوم خرداد ماه تصمیم ایران برای تمدید تفاهم اسفند ماه ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ادامه ضبط داده‌های دوربین‌های آژانس حداکثر تا یک ماه دیگر از سوی سازمان انرژی اتمی به اطلاع دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل رسید.

در همین خصوص «کاظم غریب آبادی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس اظهار داشت: داده‌های سه ماه گذشته همچنان در اختیار سازمان انرژی است و به آژانس منتقل نمی‌شود و داده‌های یک ماه پیش روی نیز صرفا نزد ایران خواهد ماند. در رابطه با حذف یا انتقال داده‌ها، همان شرایط تفاهم مشترک سه ماهه همچنان حاکم خواهد بود. /فارس

ارسال نظر