ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب الله لبنان حمایت می‌کند زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم واکنش ایران به حمله مسلحانه در سیدنی استرالیا حماس ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام را تایید کرد اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد  ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر

صالحی: غنی سازی ۶۰ درصدی همچنان ادامه دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان این‌که غنی سازی ۶۰ درصد، ۲۰ درصد و ۵ درصد همچنان ادامه دارد، گفت: میزان انباشت ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد ما بیش از ۹۰ کیلوگرم است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 24
کد خبر: ۸۹۲۰۵

به گزارش راهبرد معاصر علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (دوشنبه) با اشاره به پایان مهلت سه ماهه ضبط دوربین‌های مستقر آژانس و تماس تلفنی صبح امروز با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشت: مذاکرات ۱+۴ که در وین در جریان است تصمیم جمهوری اسلامی ایران بر این قرار شد که تا یک ماه دیگر برنامه‌ها ضبط شود و این مصوبه، حوالی ظهر در تماسی تلفنی به جناب آقای گروسی ابلاغ شد.
وی که با خبرگزاری صدا و سیما گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد: ما هیچ بیانیه مشترکی این بار نداریم و این تصمیم نظام را ابلاغ کردیم و امیدواریم در این فرصت داده شده مذاکرات به نتیجه مورد نظر برسد.
رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص ادامه غنی سازی ۶۰ درصد افزود: غنی سازی ۶۰ درصد، ۲۰ درصد و ۵ درصد همچنان ادامه دارد و میزان انباشت ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد ما بالای ۹۰ کیلوگرم است که بر اساس قانون مصوب مجلس باید در یک سال به ۱۲۰ کیلوگرم می‌رسید و الان بعد از حدود ۴ ماه به ۹۰ کیلوگرم رسیده است.
صالحی گفت: میزان اورانیوم ۶۰ درصد ما بالای ۲.۵ کیلوگرم رسیده است و اورانیوم ۵ درصد ما هم بالای ۵ تن است و فعالیت‌های هسته‌ای ما همچنان ادامه دارد.

به گزارش فارس، امروز (دوشنبه) سوم خرداد ماه تصمیم ایران برای تمدید تفاهم اسفند ماه ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ادامه ضبط داده‌های دوربین‌های آژانس حداکثر تا یک ماه دیگر از سوی سازمان انرژی اتمی به اطلاع دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل رسید.

در همین خصوص «کاظم غریب آبادی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد آژانس اظهار داشت: داده‌های سه ماه گذشته همچنان در اختیار سازمان انرژی است و به آژانس منتقل نمی‌شود و داده‌های یک ماه پیش روی نیز صرفا نزد ایران خواهد ماند. در رابطه با حذف یا انتقال داده‌ها، همان شرایط تفاهم مشترک سه ماهه همچنان حاکم خواهد بود. /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار