ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد

آسمان عربستان به روی پرواز‌های اسرائیل بسته شد

رسانه های رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) گزارش دادند که عربستان سعودی حریم هوایی خود را به روی پروازهای اسرائیل بسته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل بسته شدن آسمان عربستان پروازهای شرکت «یسرائیر» از فرودگاه «بن گوریون» به مقصد دوبی لغو شد.

مقامات سعودی مجوز پروازهای تجاری اسرائیل به دوبی در امارات متحده عربی را بر فراز آسمان عربستان در اواخر ماه نوامبر گذشته تصویب کردند.

طبق گزارش رسانه ها در آن زمان، موافقت سعودی ها شامل چراغ سبز به پرواز هواپیمای اسرائیلی برای عبور از حریم هوایی عربستان در پی فشار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا انجام شد.

شبکه دولتی رژیم صهیونیستی «کان» در آن زمان اعلام کرد که مقام های سعودی پس از مداخله «جرد کوشنر» با صدور مجوز پروازهای رژیم صهیونیستی به دوبی موافق کردند.

این رسانه صهیونیستی اعلام کرد که با مجوز و موافقت سعودی ها در باز بودن آسمان عربستان به روی هواپیماهای مسافری اسرائیل مسیر پرواز به دوبی از هفت ساعت به کمتر از سه ساعت کاهش یافت.

یک مقام بلندپایه دولت ترامپ ۱۱ آذر ۹۹ گفته بود که موافقت ریاض با پرواز هواپیماهای تجاری اسرائیل در پی مذاکرات جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا با مقام های سعودی به دست آمد.

تارنمای اسرائیلی "I۲۴ NEWS" نیز به نقل از یک منبع آمریکایی اعلام کرد که مشکل مجوز پرواز شرکت های هواپیمایی اسرائیلی بر فراز عربستان به مقصد امارات و بحرین، پس از مذاکرات جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ و «آوی برکویتز» فرستاده آمریکا به خاورمیانه با مقام های سعودی حل شد.

امروز (سه شنبه) ساعت ۱۰ صبح به وقت بیت المقدس، یک فروند هواپیمای شرکت اسرائیلی «یسرایر» فلسطین اشغالی را به مقصد امارات ترک خواهد کرد.

عربستان سعودی پیشتر و همزمان با نخستین سفر هیات آمریکایی- صهیونیستی از تل آویو به ابوظبی اجازه عبور هواپیمای حامل این هیات را از فراز آسمان خود صادر کرد. پس از آن ریاض و منامه حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای صهیونیستی گشودند./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار