آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ماکرون درباره «راهکار دودولتی» به نتانیاهو نامه نوشت

رئیس‌جمهور فرانسه در نامه‌ای به «بنیامین نتانیاهو» پیروزی او در انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت و درباره تحقق «راهکار دو دولتی» ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۶۴
به گزارش راهبرد معاصر ، آنطور که یک رسانه رژیم صهیونیستی خبر داده، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه نامه‌ای برای نخست‌وزیر این رژیم ارسال و در آن درباره پیروزی او در انتخابات و مذاکرات سازش با فلسطینیان اظهارنظر کرد.

پایگاه صهیونیستی «واللا» خبر داد، رئیس‌جمهور فرانسه بعد از آنکه رئیس رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو را به دنبال اعلام نتیجه انتخابات اخیر مامور تشکیل کابینه کرد، نامه‌ای برای نتانیاهو ارسال کرد.

بنا بر گزارش این رسانه، امانوئل ماکرون در نامه خود به نتانیاهو پیروزی در انتخابات و مامور شدن او به تشکیل کابینه را تبریک گفت.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خواست که مذاکره با فلسطینیان درباره مسائل امنیتی را حفظ کند. ماکرون همچنین درباره تحقق راهکار دودولتی ابراز امیدواری کرد.

ابراز امیدواری ماکرون درباره راهکار دو دولتی (تشکیل دو کشور مستقل فلسطینی و صهیونیستی بر اساس مرزهای ۱۹۶۷) در حالی مطرح شده که نتانیاهو در هفته‌های گذشته بر آمادگی خود برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به رژیم صهیونیستی تاکید کرده بود.

بعد از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور، یک مقام آمریکایی در آستانه دیدار او با نتانیاهو گفته بود که کاخ سفید اصراری بر راهکار دو دولتی ندارد.

از سوی دیگر گمانه‌زنی‌ها درباره محتوای طرح دولت دونالد ترامپ درباره صلح بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان موسوم به «معامله قرن» هم ادامه دارد.

 «جرد کوشنر»، مشاور و داماد رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه (۲۸ فروردین) مدعی شده بود که طرح مدنظر این دولت درباره فلسطینیان و صهیونیست‌ها آخر ماه رمضان اعلام خواهد شد.

پیشتر برخی رسانه‌ها گزارش داده بودند که در معامله قرن و مذاکرات بعدی، مسئله آوارگان با «وطن جایگزین» در خارج از فلسطین اشغالی حل و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی به کشورشان برای همیشه لغو می‌شود.
ارسال نظر
آخرین اخبار