ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

گزارش هواشناسی و افزایش ۱۰ درجه‌ای دما در امروز ۸ خرداد ۱۴۰۰

گزارش هواشناسی و افزایش ۱۰ درجه‌ای دما در امروز ۸ خرداد ۱۴۰۰ سازمان هواشناسی از تداوم بارش‌های پراکنده در برخی استان‌ها طی امروز تا چهارشنبه و افزایش ۱۰ درجه‌ای دما در سواحل دریای خزر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در بخش‌های شمالی استان‌های آذربایجان شرقی،‌ آذربایجان غربی، اردبیل، ارتفاعات سمنان،‌ فردا یکشنبه در ارتفاعات سمنان، خراسان شمالی و روزهای دوشنبه و سه شنبه در شمال آذربایجان غربی، خراسان شمالی ، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات البرز مرکزی و چهارشنبه در ارتفاعات سمنان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب افزایش ابر، رعدوبرق و احتمال بارش پراکنده پیش بینی می شود.

 

از امروز تا یکشنبه استان‌های واقع در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور،‌ افزایش 6 تا 10 درجه‌ای دما و دوشنبه همین مقدار کاهش دما در سواحل دریای خزر، شمال شرق و اردبیل پیش بینی می‌شود. در سایر مناطق کشور تا آخر هفته افزایش نسبی دما یا نوسان دمایی کمی خواهند داشت.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز و فردا وزش باد جنوبی برای سواحل دریای خزر به ویژه در مناطق کوهستانی گیلان، غرب مازندران و اردبیل پیش‌بینی می‌شود. روزهای دوشنبه و سه شنبه در برخی ساعات وزش باد شدید در خوزستان، ایلام و زابل روی می دهد. خیزش گردوخاک در این مناطق دور از انتظار نیست.

 

همچنین روزهای دوشنبه،‌سه شنبه و چهارشنبه قسمت‌هایی از خلیج‌فارس و روز دوشنبه دریای خزر مواج است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار