دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ممنوعیت ورود به گیلان در تعطیلات پایان هفته

رئیس پلیس راه گیلان از ممنوعیت ورود خودروها به گیلان در تعطیلات پایان هفته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ جاور صفاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود خودروهای غیربومی گیلان از ساعت ۱۲ روز سه شنبه، ۱۱ خرداد تا ساعت ۱۲ روز دوشنبه، ۱۷ خرداد به استان گیلان ممنوع است.

 

وی افزود: کارکنان پلیس راه در مبادی ورودی استان مستقر هستند و از ورود خودروهای غیر بومی به استان گیلان جلوگیری می‌کنند.

 

رئیس پلیس راه گیلان از هموطنان خواست از تاریخ ۱۱خرداد تا ۱۷خرداد از سفر به گیلان خودداری کنند.

 به دنبال ممنوعیت تردد بین استانی اتخاذ شده در ستاد ملی کرونا، جرایم یک میلیونی برای تردد در شهرهای قرمز و ۵۰۰ هزار تومانی برای شهرهای نارنجی و زرد برقرار است./ایسنا

کلمات کلیدی: جاور صفاری گیلان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار