ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ترامپ با ژنرال حفتر تلفنی گفت‌وگو کرد

کاخ سفید آمریکا اعلام کرد که رئیس جمهوری این کشور با ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی»، تلفنی در باره تحولات اخیر این کشور گفت‌وگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 19
کد خبر: ۸۹۸۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، کاخ سفید از تماس تلفنی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری این کشور با ژنرال «خلیفه حفتر»، فرمانده نیروهای شرق لیبی خبر داد.

در بیانیه امروز کاخ سفید آمده است که ترامپ با ژنرال حفتر، در مورد آخرین تحولات لیبی و «دیدگاه مشترک درباره تبدیل این کشور به نظام سیاسی دموکراتیک و باثبات» گفت‌وگو و رایزنی کرده است.

این اولین تماس تلفنی مقام‌های آمریکایی با ژنرال حفتر فرمانده نیروهای موسوم به «ارتش ملی لیبی» از زمان آغاز عملیات این ارتش برای تصرف شهر طرابلس، پایتخت لیبی است.

عملیات تصرف شهر ساحلی لیبی که پایتخت رسمی و مهمترین شهر ساحلی لیبی است، از پنجشنبه (۱۵ فروردین) بعد از فرمان ژنرال حفتر صادر شد.

نیروهای ارتش دولت وفاق ملی از دیروز (پنج‌شنبه) موفق شده‌اند، پایگاه هوایی «تمنهت» و شهر «غریان» که در دست نیروهای حفتر بوده، به تصرف خود درآورند.
ارسال نظر
آخرین اخبار