پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم

طرح مجلس برای ممنوعیت خروج مسئولین از کشور پس از اتمام مسئولیت

براساس طرح مجلس درباره ممنوعیت خروج مسئولین پس از اتمام مسئولیت از کشور؛ مسئولین تا سه سال پس از پایان مسئولیت اجازه خروج از کشور را نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 29
کد خبر: ۸۹۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر طرحی با امضای 50 نفر از نمایندگان با عنوان ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران جمهوری اسلامی ایران پس از تمام مسئولیت از کشور به کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تقدیم شده است.بر اساس این طرح مسئولان تا رسیدگی به پرونده‌شان اجازه خروج از کشور را نخواهند یافت.

 

به گفته حجت‌الاسلام حسن نوروزی عضو کمیسیون قضائی مجلس قرار است کلیات و جزئیات این طرح 6 ماده‌ای، فردا یکشنبه (9 خرداد) در کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی رسیدگی شود و پس از رأی‌گیری، در صورت تصویب به صحن علنی مجلس برود.

بر اساس این طرح، مدیرانی شامل این طرح می‌شوند که در آیین‌نامه ذیل اصل 142 قانون اساسی یا همان آیین‌نامه ثبت اموال مسئولین نام آنها ذکر شده است. 

همچنین بازه زمانی انجام این طرح، یک سال آخر مسئولین اشخاص حقوقی و سه سال بعد از اتمام مسئولیت آنهاست. بعد از رسیدگی به اموال مسئولین و بعد از گذشت سه سال از پایان مسئولیت، مسئول سابق می‌تواند از کشور خارج شود.

حجت الاسلام نوروزی درباره اینکه چه کسانی درباره خروج مسئولان به خارج از کشور می‌توانند اظهار نظر کنند، گفت: خروج شخص مسئول منوط به اجازه نهادهای نظارتی و امنیتی مانند قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، حفاظت سپاه و اطلاعات نیروی انتظامی است. اموالی که در این طرح مورد بررسی قرار می‌گیرد، شامل اموالی است که آیین‌نامه اجرایی اصل 142 قانون اساسی یا همان آیین‌نامه ثبت اموال مسئولین ذکر شده است.

در این طرح آمده است؛ مسئولین ضمن شفاف‌سازی و ثبت اموال خود در سامانه قوه قضائیه از هرگونه فروش و خروج اموال خود از کشور خودداری کنند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار