خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵
خبر‌های جدید از گروه تحقیقات واکسن برکت

یک میلیون دُز واکسن کووایران آماده تحویل به وزارت بهداشت

مدیر گروه تحقیقات واکسن برکت اعلام کرد: در حال حاضر یک میلیون دز واکسن تولید کرده‌ایم و آمادگی داریم بعد از طی مراحل قانونی آن‌ها در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 30
کد خبر: ۸۹۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش پیشرفت فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووایران برکت امروز ارائه شد.

مینو محرز، مدیر ارزیابی کارآزمایی بالینی واکسن کووایران برکت با ارائه گزارشی در این باره گفت: پزشکان و پرستاران به صورت شبانه‌روزی فعالیت کرده‌اند و همه چیز عالی بوده و عالی اجرا کردند و امیدوارم هر چه زودتر این واکسن مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که دنیا با وجود بودن کرونا داشته مسائل مالی و اقتصادی بوده و این‌ها کمتر از کووید ـ 19 نبوده است؛ در نتیجه باید هر چه زودتر کمک کنیم تا مردم این واکسن را تزریق کنند.

محرز با بیان اینکه از ما سوال می‌شود که چرا دیر به تولید واکسن اقدام کرده‌اید،‌گفت:‌ با وجود تحریم‌ها ما امکانات نداشتیم و با توجه به کمبود واکسن خودمان شروع کردیم؛ به طوری که ویروس را از یک بیماری از اردبیل گرفتیم و صفر تا صد این کار توسط خودمان انجام شد. این واکسن مصون و مؤثر است و امیدواریم هر چه زودتر در اختیار مردم قرار گیرد تا به درصد بالایی از واکسیناسیون برسیم.

در ادامه این گزارش، حسن جلیلی،مدیر گروه تحقیقات واکسن برکت بیان داشت: از روزی که وارد مطالعات بالینی شدیم، تولید انبوه واکسن نیز در دستور کار قرار گرفت؛ به طوری که اکنون دو خط تولید در شرکت شفافارمد داریم و در آینده‌ای نزدیک فاز دوم صنعتی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: چند هفته قبل بهره‌برداری فاز صنعتی واکسن آغاز شد و در حال حاضر یک میلیون دز واکسن تولید کرده‌ایم و آمادگی داریم بعد از طی مراحل قانونی آنها در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرند.

جلیلی ابراز داشت : تلاش می‌کنیم در خرداد 3 میلیون دُز واکسن تولید کنیم، در تیر ماه ظرفیت را ارتقاء داده و در شهریور ماه به بیش از 18 میلیون دز خواهیم رسید؛ضمن اینکه محققان ما راندمان واکسن را نیز افزایش داده‌اند./خبرگزاری فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار