اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

بازگشت ۱۸۹۶ واحد تعطیل شده به چرخه تولید

معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از بازگشت ۱۸۹۶ واحد تعطیل شده به چرخه تولید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۰۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمدعلی عزیز محمدی معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: طی بررسی های به عمل آمده مشخص کردید برخی از واحدهای تولیدی به دلایل مشکلات بانکی، تامین اجتماعی، مالیات، اختلاف بین شرکا و یا کمبود مواد اولیه دچار توقف تولید شدند که با برگزاری جلسات صنفی و تخصصی بسیاری از موانع مرتفع گردید و بالغ بر 1896 واحد تعطیل شده به چرخه تولید بازگشتند که در همین راستا 29000 شغل مستقیم در کشور ایجاد شد.

وی افزود: در حال حاضر 45 هزار واحد صنعتی در حوزه صنایع کوچک و متوسط در شهرک های صنعتی پروانه بهره برداری کسب کرده اند که 830 هزار اشتغال ایجاد کرده است.

وی با اشاره به نقش تامین مواد اولیه در چرخه و تولید صنعت گفت: با توجه به نوسانات قیمت ارز و تاثیر آن بر صنعت به خصوص پتروشیمی، تامین مواد اولیه برای برخی از صنایع کوچک مشکل گردید که با سازماندهی و اعمال مدیریت از سوی وزارت صنعت ، معدن و تجارت و همکاری صنایع پایین دستی همچون مس و فولاد برخی از موانع بر سر راه تولید برداشته شد.

وی افزود: علی رغم تمامی تلاش ها با افزایش تورم بخشی از بازارهای صادراتی را از دست داده ایم و در عرصه تولیدبرخی از مشکلاتی به قوت خود باقی مانده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به سال رونق تولید می‌توان گفت حمایت از تولیدکننده یک جهاد است و تولید امری مقدس است.

محمدعلی عزیز محمدی با اشاره به ظرفیت بالای بازارهای صادراتی به خصوص بازارهای کشور همسایه گفت: بحث بازار 15 کشور همسایه مقوله بسیار مهمی برای ظرفیت تولید ما محسوب می‌شود. کشور عراق با توجه به واردات گسترده ای که دارد می تواند بازار خوبی برای محصولات ما محسوب شود در حالی که سهم ما از این بازار فقط 2 درصد است.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزاری جلسات هفتگی با حضور تولیدکنندگان و متخصصان و اتاق‌های بازرگانی و اصناف است که با برنامه‌ریزی و تدابیر لازم بتوان ظرفیت های صادراتی را گسترش داده و به اقتصاد مقاومتی دست یابیم.
ارسال نظر