کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد

مخالفت با واکسیناسیون زندانیان و زندانبانان

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: خواستار اولویت دادن به زندانیان و زندانبانان در طرح عمومی واکسیناسیون از سوی ستاد ملی مقابله کرونا شدیم که هنوز موافقت نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 31
کد خبر: ۹۰۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر محمدمهدی حاج محمدی، رئیس سازمان زندان ها در جلسه شورای عالی قضائی که امروز دوشنبه 10 خرداد با حضور آیت‌الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه برگزار شد، با اشاره به سیاست استفاده از پابند الکترونیک برای گذران دوران حبس برخی زندانیان گفت: آمار زندانیانی که از پایند الکترونیک استفاده می‌کردند پیش از این 800 نفر بوده که در سال جاری این رقم به 3 هزار نفر افزایش یافته است.

 

وی با بیان اینکه با پیگیری های صورت گرفته و تأمین اعتبار، هفته گذشته قرارداد تولید 20 هزار پابند الکترونیکی جدید منعقد شده که در 6 ماه پیش رو به تدریج در اختیار سازمان زندان ها قرار می گیرد، از شرکت‎های دانش بنیان دعوت کرد این سازمان را در تأمین نیازهای خود در این حوزه یاری دهند.

 

رئیس سازمان زندان‌ها همچنین با اشاره به پیگیری ویژه رئیس قوه قضائیه پیرامون موضوع سلامت زندانیان در ایام شیوع بیماری کرونا گفت: ما در این ایام حفظ سلامتی زندانیان را یکی از وظایف جدی و اصلی خود تلقی کردیم و بر این اساس با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در زندان ها و همچنین اعطای مرخصی به تعداد زیادی از زندانیان در چند نوبت، مانع آسیب رسیدن به سلامت زندانیان شدیم.

 

حاج محمدی در ادامه خاطر نشان کرد: پس از آغاز واکسیناسیون در کشور طی دو فقره مکاتبه با ستاد ملی مقابله با کرونا خواستار در اولویت قرار گرفتن زندانیان و زندانبانان در طرح عمومی واکسیناسیون شدیم که هنوز با این درخواست موافقت نشده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار