بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

آخرین وضعیت کرونایی استان تهران

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با بیان اینکه استان تهران بجز دماوند و فیرزوکوه که در وضعیت قرمز هستند، وضعیت نارنجی دارد،گفت: دپوی لازم واکسن در نظر گرفته شده و مردم نگران واکسن نباشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در حاشیه برگزاری جلسه این ستاد با بیان اینکه در کشور هیچ شهر آبی وجود ندارد، گفت: در استان تهران نیز عمده شهرها نارنجی هستند به جز شهرهای دماوند و فیروزکوه که قرمز هستند.

 

وی با بیان اینکه باید قرمز شدن دو شهر در شرق تهران را جدی بگیریم، افزود: مراکز تجمیع واکسیناسیون در حال حاضر 77 مرکز است که در حال گسترش آن هستیم تا ازدحام مردم برای واکسیناسیون کاهش پیدا کند. 

 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران اضافه کرد: مقرر شد اکثر مراکز تجمیع واکسیناسیون دو شیفته شوند؛ البته بیشتر ازدحام در این مراکز ناشی از این اضطراب است که به افراد واکسن نمی‌رسد، اما اینطور نبوده و دپوی کافی واکسن در نظر گرفته شده است و اطمینان خاطر داده و جای نگرانی وجود ندارد.

 

زالی متذکر شد: نگرانی دیگر در این خصوص است که ممکن است افراد دُز دوم خود را از واکسن دیگری دریافت کنند که باید بگوییم اینطور نیست و همان واکسنی که در دُز اول دریافت کرده‌اند را دریافت خواهند کرد. 

وی با تأکید بر اینکه مردم برای ثبت‌نام واکسیناسیون تنها به سایت gov.ir وزارت بهداشت مراجعه کنند، گفت: تاکنون در تهران یک‌میلیون و 62 هزار نفر واکسن دریافت کرده‌اند. 

 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به تمهیدات ستاد مقابله با کرونای استان تهران برای مدیریت کرونا، ابراز داشت: تسریع در واکسیناسیون، تنظیم پروتکل‌ها، افزایش نظارت‌های بهداشتی و استفاده از ظرفیت‌های اصناف از جمله اقدامات درنظر گرفته شده است، ضمن اینکه میزان تست‌های سریع و PCR را برای بیماریابی افزایش داده‌ایم.

 

زالی درباره آخرین وضعیت کرونایی مناطق مختلف تهران، تصریح کرد: همه تهران شکل همگنی دارد، به طوری که در بخش سرپایی، مناطق جنوبی متفاوت بوده، در بخش بستری، شرق تهران متفاوت است؛ ضمن اینکه شهرهای پاکدشت، ورامین و شهر قدس و رباط‌کریم در هفته جاری بیشترین میزان مرگ و میر را داشته است. 

وی از رعایت 76.8 درصد پروتکل‌های بهداشتی در استان تهران خبر داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار