عراقچی: نتایج مذاکرات در حال بررسی است/ مذاکرات فقط هسته‌ای است ناو «آبراهام لینکلن» در حرکت؛ تهران واکنش نشان داد وزیر اقتصاد وارد عربستان شد همسر ولیعهد نروژ از مردم این کشور به خاطر دوستی با جفری اپستین عذرخواهی کرد واکنش مقام سابق وزارت خارجه به «توافق احتمالی ایران و آمریکا» نتانیاهو چهارشنبه با ترامپ درباره مذاکرات با ایران دیدار می‌کند شروع جدید ترامپ در مورد سلاح‌های هسته‌ای الجزایر توافق‌نامه هوایی با امارات را لغو کرد طراح حمله تروریستی در اسلام‌آباد دستگیر شد بازگشت یک مجسمه غارت‌شده به خانه + عکس  رایزنی اردوغان و پادشاه اردن درباره پرونده‌های سوریه، غزه و ایران وزیر خارجه گرینلند: نتایج مذاکره با آمریکا نامعلوم است نتانیاهو به آمریکا سفر می‌کند/ مذاکرات ایران محور دیدار آتی نتانیاهو ـ ترامپ بیانیه شدید عربستان علیه نیرو‌های پشتیبانی سریع سودان آکسیوس: ویتکاف و کوشنر از ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن بازدید کردند

ظریف: هیچ‌کس به جز مردم ایران خواهان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نبودند

وزیر خارجه ایران طی کنفرانسی بین‌المللی تأکید کرد قدرت‌های جهان نمی‌توانند جمهوری اسلامی ایران را به علی‌رغم تمامی فشارها به زانو درآورند زیرا جمهوری اسلامی از حمایت مردم برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 02
کد خبر: ۹۰۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) در کنفرانس بین المللی مجازی «گفتمان سیاسی از دیدگاه امام خمینی(ره): نظام بین الملل و مسائل جهان اسلام» تأکید کرد هیچ‌کس به جز مردم ایران خواهان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نبودند.

 

وی در آغاز سخنان خود با اشاره به این‌ که مردم ایران سرمایه‌های انقلاب اسلامی ایران هستند، گفت: «قدرت‌های مادی تنها یک مؤلفه است و همگی ما می‌دانیم که در جو جهانی در حال تغییر، دو ابرقدرت دیگر بر جهان سلطه ندارند، آن‌ها اعمال نفوذ می‌کنند و می‌توانند ضربه سنگینی را وارد کنند اما قادر نیستند آن‌چه را در جهان رخ می‌دهد، تحت کنترل درآورند و اولین تحولی که نشان داد آن‌ها دیگر نمی‌توانند جهان را کنترل‌ کنند، انقلاب اسلامی ایران بود».

 

ظریف سپس با اشاره به این موارد ادامه داد: «باور کنید که هیچ‌کس در جهان در شرق و غرب جهان خواهان پیروزی انقلاب اسلامی ایران نبود و فقط مردم ایران با اتکاء به خود و مهم‌تر از آن اعتقاد به خدا خواستار پیروزی انقلاب اسلامی ایران بودند».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در خصوص استقامت ایران در مقابل تمامی فشارها گفت: «ایران همچنان در مقابل تمامی چالش‌ها پابرجاست و دلیل آن پیامی است که امام خمینی (ره) برای مردم به ارمغان آورد و آن خودباوری و عزت نفس است».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در بخشی از اظهارات خود تأکید کرد که کشور ایران با چالش‌هایی چون جنگ تحمیلی، تحریم‌، تروریسم اقتصادی و پزشکی روبرو شد اما هیچ‌کدام از آن‌ها نتوانست ایران را به زانو درآورد زیرا انقلاب از سرمایه بزرگ مردم ایران بهره‌مند بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار